TOKİ KONUTLARININ YAPIMINA BAŞLANDI
TOKİ KONUTLARININ YAPIMINA BAŞLANDI

Seydişehir’de TOKİ tarafından yapılacak olan konutların yapımına başlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Seydişehir Saadetler Mahallesi ile T Tipi Cezaevi arasına yapılacak olan TOKİ Konutlarının çalışmalarını yerinde inceledi.

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve Aşan Mühendislik Mekanik Yapı İnşaat Taah. Nak. San. Tic. Ltd. Şti tarafından yapımı üstlenin TOKİ konutlarının inşaat çalışmalarına başlandı.

Aşan Mühendislik Müdürü Rehber Aşan TOKİ Konutları inşaat çalışmaları hakkında Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a bilgi verdi.

Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasında bulunan 250 Bin m²’lik alanda çalışmaların başladığını kaydeden Başkan Tutal, “İhaleyi kazanan firma, inşaat çalışmalarına başladı.  2. Etap TOKİ Konutları kapsamında ilk olarak 200 adet 2+1 konut, 40 adet 3+1 konut yapılacak. Çalışmaları 2 yıl içerisinde tamamlayarak hak sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz. Yapılacak konutlarımızın kuraları 5 Aralık Pazartesi günü Saat:10.00’da Mevlana Kültür Merkezinde yapılacak. TOKİ toplu konut projemizin Seydişehir’e kazandırılması noktasında desteklerini esirgemeyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, Toplu Konut İdaresi Dairesi Başkanımıza, Genel Müdürlerimize, Konya Milletvekillerimize, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun ”ifadelerini kullandı.

Başkan Tutal, “ayrıca diğer 260 konut ise yer tesliminin tamamlanmasının ardından 200 adet 2+1konut, 60 adet 3+1konut şeklinde konutların yapımına başlanılacak” ifadelerini kullandı.

 

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU’NUN 23 NİSAN ULUSAL  EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN USTAOĞLU’NUN 23 NİSAN ULUSAL  EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Ustaoğlu” Geleceğimiz teminatı sevgili çocuklar, her biriniz s...

DEVAMINI OKU