TIBBİ ATIKLARLA TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI SERGİSİ AÇILDI
TIBBİ ATIKLARLA TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI SERGİSİ AÇILDI

Seydişehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen Tıbbi Atıklarla Teknoloji Bağımlılığı farkındalık sergisi açıldı.

Bahaddin Paslı Kültür ve Sanat Evinde N.E Ü. Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ile Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulu Terapi ve Rehabilitasyon bölümü öğrencileri tarafından açılan sergide tıbbı atıklardan teknolojik ürünler tasarlandı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Tuba Korkmaz Aslan , Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Işın Cantekin tarafından açılışı yapılan sergi Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Serginin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Günümüzde dijital ve teknoloji bağımlılığı en büyük sorun haline gelmiştir. Özellikle teknolojik alandaki gelişmeler neticesinde sosyal hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen teknolojik aletlerin olumsuzluklarına dikkat çekmek için Bahaddin Paslı Kültür ve Sanat Evimizde Üniversitemizin ilgili bölümleriyle sergi gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin hayal dünyasından esinlenerek tıbbı atıklardan hazırlamış olduğu çalışmalar çok güzel bu anlamda önemli bir farkındalığa imza atıyor. Her biri birbirinden ayrı anlamlı ve mesaj içeriyor, emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Serginin açılış kurdelasını Dekan Yarımcısı Tuba Korkmaz Aslan ile birlikte kesen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sergilenen çalışmaları inceleyerek öğrencilerden bilgi aldı.

DİĞER HABERLER
“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

  Seydişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında 28 Şubat döneminde yaşananları anlatan tiyatro Ankebut tarafından sergilenen “Bin Yıl” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediy...

DEVAMINI OKU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi. İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya A...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve....

DEVAMINI OKU