SEYYİDHARUN ANADOLU LİSESİNE Z-KÜTÜPHANE AÇILDI

						SEYYİDHARUN ANADOLU LİSESİNE Z-KÜTÜPHANE AÇILDI

Konya Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokolle  ‘’Medeniyet Okulları Projesi’’kapsamında Seydişehir’de Seyitharun Anadolu Lisesine Z- Kütüphane kuruldu.

Seyitharun Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan Z kütüphane ve spor salonu açılışı Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve okula müdürleri tarafından yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokolle "Medeniyet Okulları Projesi" kapsamında 100 okula 100 kütüphane kurulumu çalışmalarında kurulan Z-Kütüphane’de 3 bin 470 kitap bulunuyor.

Okullarına kurulan kütüphane hakkında bilgi veren Seyitharun Anadolu Lisesi Müdürü Ali Bacaklı, okullarında öğrencilerin kitap okuma oranlarının çok yüksek olduğunu, günlük 80 ila 100 kitap alış verişi yapıldığını kaydetti.

 Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulları Projesi  kapsamında kurulan Z kütüphane’nin klasik kütüphane anlayışından farklı özellikler taşıdığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’ Seyitharun Anadolu Lisesi’nde kurulan bu kütüphane sayesinde öğrencilerimiz, bilgi edinme, anlama ve yaratıcılıklarının geliştirilmesi için çeşitli fırsatlar bulacak. Kurulan Z-Kütüphane, klasik kütüphane anlayışından farklı özellikler taşıyor. Okullarımızda kurulan bu kütüphanelerle fiziki şartları ve teknolojik alt yapıları ile kütüphanecilik anlayışına çağdaş bir seviye kazandırılmış oluyor. Kütüphanemizin okulumuza kazandırılması noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımıza  teşekkür ediyorum’’dedi.

DİĞER HABERLER
“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

  Seydişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında 28 Şubat döneminde yaşananları anlatan tiyatro Ankebut tarafından sergilenen “Bin Yıl” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediy...

DEVAMINI OKU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi. İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya A...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve....

DEVAMINI OKU