SEYDİŞEHİR’İN EN PRESTİJLİ PROJESİNDE ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR
SEYDİŞEHİR’İN EN PRESTİJLİ PROJESİNDE ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Soğuk Hava Deposu, Meyve-Sebze Kurutma, Tohum Eleme ve Kurutma Tesisi ile 11 adet ticari dükkanların inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Hafif Sanayi Bölgesi Hububat Borsası arkasında inşaat çalışmaları hızla devam eden Soğuk Hava Deposu, Meyve-Sebze Kurutma, Tohum Eleme ve Kurutma Tesisi Projesini Belediye Başkanı Mehmet Tutal yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 7 bin 480 m² toplam alan üzerine inşa edilen prestij projede Soğuk Hava Deposu, Meyve ve Sebze Kurutma Tesisi, Tohum Eleme ve Kurutma Tesisi ve 11 Adet Ticari dükkanın yer aldığını belirtti.

Sadece Seydişehir’e hizmet etmekle kalmayıp çevre ilçelerin de hizmetine sunulacak olan çalışmanın yaklaşık maliyetinin 63 milyon lira olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz projemiz tamamlandığında ilçemizin ve bölgemizin önemli bir sorunu çözülecek, çiftçilerimizin ürünleri daha da değer kazanacak. Dev Tesisimizin inşaatına kesintisiz, hızla devam ediyoruz.

Meyve Sebze Kurutma Tesisi, Soğuk Hava Deposu, Tohum Kurutma, Eleme Tesisi, Paketleme Tesisi ve 11 Ticari Dükkanın yer aldığı kompleksin çatısını da tamamladık. Zemin dolgu işlerine devam ediyoruz. Böylesine devasa projemizin hayata geçirilmesinde desteklerini bizlerden esirgemeyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, devletimizin tüm kurumlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

DİĞER HABERLER
BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİ VE KONSERE DAVET

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİ VE KONSERE DAVET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Seydişehir Belediyesinin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile Milli İrade Meydanında kutlanacak. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tüm çocukları v...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

BAŞKAN USTAOĞLU TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

31 Mart Yerel Seçimlerinde Seydişehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Hasan Ustaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Hasan Ustaoğlu, bir yandan belediye çalışmalarına aralıksız...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydişehir Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun ev sahipliğinde Belediye Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşm...

DEVAMINI OKU