SEYDİŞEHİR'DE BİRLİK VE DAYANIŞMA GECESİ

						SEYDİŞEHİR'DE BİRLİK VE DAYANIŞMA GECESİ

AK Parti Konya Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Seydişehir'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yalıhüyük ve Ahırlı ilçelerinde partisinin teşkilatlarına 'hayırlı olsun' ziyaretlerinde bulunan Altunyaldız, daha sonra Seydişehir Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen Birlik ve Dayanışma Gecesine katıldı.

Programda Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük Kaymakamları ile Seydişehir, Beyşehir, Ahırlı, Yalıhüyük Belediye Başkanları ve teşkilat başkanları da muhtarlarla biraraya geldi.

Ziyaretleri sırasında ulaşım projelerinin değerlendirildiği ve brifing sunulduğu toplantıya  Milletvekili Altunyaldız Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel Oğuzhan, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İlçe Teşkilat Başkanları ve muhtarlar da hazır bulundu.

Brifing sonunda protokol üyeleri Seydişehir Muhtarlar Derneği'nin düzenlediği Birlik ve Dayanışma Programına katıldı.

Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray “ Bölge Muhtarlarımız olarak    bir araya geliyoruz bunlar çok  güzel bir  gelişme  Seydişehir  ve Beyşehir olarak Nasıl seydibey fabrikası  bölgemize  hizmet ediyorsa  aynı şekilde  bizler  iki ilçe olarak fakülte olduğu  bir  bölgeden  üniversitenin olduğu bir bölge  istiyoruz."dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer;" Allah birlik ve beraberlğimizi daim eylesin. Milletimize , ordumuza güç versin.Birlikte olmak, iri olmak, diri olmak güzel. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Programı düzenleyen Muhtarlar derneği Başkanımıza teşekkür ediyorum"dedi.

Ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğni kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" birçok cephede şu an askerlerimiz mücadele ediyor.Mücadele ediyorlar. Zaferler elde ediyorlar. Bunu elde ederkende şehitler veriliyor. Allah şahadetlerini hayırlı kılsın. Bu mİllet necip bir millet, seçilmiş bir millet,  nasıl 15 Temmuz'da bu millet tankların üzerlerine çıktıysa , bu gün aynı şekilde  7'den 70'e içimizdeki hainleri saymayacak olursak , her zaman askerlerimizin, komutanlarımızın , Cumhurbaşkanımızın  ülkemizin ve arkasında duruyor. Bizlere yakışanda  bu birlikteliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi devam ettirdiğimiz sürece bizim ordumuza, yurdumuza ve askerlerimize hiç bir zarar gelmeyecek ve  kötü emellerine ulaşamayacaklardır"dedi.

Kaymakam Aydın Erdoğan ise, brilik ve beraberliklerini kendisini mutlu ettiğini ifade ederek;"Ülkemizin bulunduğu durum itibariyle, şu an en çok ihtiyacımızın olduğu şey, birlik ve beraberlik, Burada bu manzarayı görmek gerçekten beni etkiledi. Bu manzarayı, bu birlikteliği sağlayan, vesile olan muhtarlar derneğimize çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

Ülke olarak tesislerde üreterek büyüdüklerini kaydeden Konya Milletvekili Ziya  Altunyaldız, "16  yıllık  AK Parti  iktidarları döneminde  üreterek  büyüyoruz bunu hazmedeyen  engellemeye   çalışan   dış ve iç   güçler olduğunu   görüyoruz.   Birlik ve beraberlik içinde  olduğumuz  müddetçe  dimdik  ayakta  olacağız ,   biz sevdamızla  Türkiyeyiz, biz umutlarımızla kardeşliğimizle   şehitlerimizle Türkiyeyiz.  Tüm şehitlerimize  rahmet diliyorum.  Gelecek umudunu  bu ülkemden kimse alamayacak. Biz  terörü  ülke içinde   her karışta   olduğu   gibi  ,ülkemizi tehdit ettiği her yerden  çıkaracağız, bir taraftan da  ülkemizi  kalkındırmaya  devam edeceğiz.Türkiye   üç kat  büyümemiş olmasaydı  silah gücünü   bu kadar geliştirmeseydi   bu   bölgede   bu kadar  güçlü olabilir miydik    bundan sonra   bu Coğrafya da  Türkiye  cumhuriyetin izni olmadan   kuş bile uçmayacak   bu  coğrafyanın  teminatı Türkiye'dir "diye konuştu.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU