SEYDİŞEHİR KOMEK'DE FİNAL HEYECANI

						SEYDİŞEHİR KOMEK'DE FİNAL HEYECANI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, KOMEK Yaz Okulu kapanış programına katıldı.

Seydişehir Genç Komek Yaz okulunda Kuran-ı Kerim, Değerler Eğitimi, Sanat ve Sportif aktiviteler olmak üzere yaklaşık  500  öğrenci eğitim aldı.

Sekiz hafta süren eğitim sonunda yaz okulunda el becerilerini geliştiren öğrencilerin resim ve sanatsal faaliyetlerini sergisi açıldı. Öğrencilere belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Seydişehir Komek'de düzenlenen törene Kaymakam Aydın Erdoğan,  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Refik Dereli, Müdür Yardımcıları ve kursa katılan öğrencilerin aileleri katıldı.

Seydişehir Komek'te  yaz tatilini öğrencilerin iyi değerlendirmesi noktasında güzel çalışmalar yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Komek  Yaz okullarımızda öğrencilerimiz çeşitli faaliyetlerde kurslar aldı. Açılan kurslarımızda  öğrencilerimiz hem bilgi ve becerilerini geliştiriyor,hem de yaz tatillerini eğlenceli bir şekilde geçiriyor. Kurslarımız çocuklarımızın hem Kur’an-ı Kerim ve dini bilgilerini takviye etmek ve mesleki bilgiler edinmeleri açısından da büyük katkı sağladı.Ben kurslarımıza katılan öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı  kutluyor öğretmenlerinize teşekkür ediyorum "dedi.

Kurslara katılan öğrencileri kutlayarak sözlerine başlayan Kaymakam Aydın Erdoğan; çocuklarımızın almış olduğu başarı takdire şayan. Ben kurslara katılan öğrencilerimizi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum "şeklinde konuştu.

Yaz kurslarında el becerilerini geliştiren öğrencilerin resim ve sanatsal faaliyetleri sergisinin açılışının ardından Konya'da düzenlenen Kısa Film Yarışmasında "SESSİZ UMUT" kısa filmiyle  1.ci'lik kazanan öğrencilere plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Program sonunda  Protokol üyeleri ,Genç Komek Yaz Okulu öğrencileri ile birlikte fotoğraf çekildi.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU