SEYDİŞEHİR GENÇLİK FESTİVALİ ÇOŞKUYLA BAŞLADI 
SEYDİŞEHİR GENÇLİK FESTİVALİ ÇOŞKUYLA BAŞLADI 

Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gençlik Festivalinde Bilal Sonses, sahne aldı. 

Milli İrade Meydanında düzenlenen ve On binlerce kişinin katıldığı Gençlik Festivalinin ilk gününde pop müziğin sevilen sesi Bilal Sonses Seydişehir ‘de sevenleri ile  buluştu.
Festivalede  ilk olarak sahne alan Hasan Karadaş birbirinden güzel hareketli şarkılarla hayranlarını coşturdu.  

Festivale katılanlara teşekkür ederek selamlama konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Gençlik Festivalini ilçemizde ilk kez yapmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Gençlerimizden bize böyle bir istek geldi. Bizde bu konuda bir çalışma yaptık ve k ndi kaynaklarımızı kullanmadan sponsorlarımız desteğiyle 3 gün sürecek gençlik festivalimizi başlatıyoruz. Vatandaşlarımızı her zaman sanat ve sanatçıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Hep birlikte gençlik coşkusunu yaşadık. Sahne alan tüm gruplarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerime, sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu. 

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye muhteşem bir giriş yapan Bilal Sonses, hayranlarından büyük alkış aldı. Şarkılarını seslendirdiği sırada Seydişehir’e ilk defa geldiğini ve böylesi bir coşkuyla karşılaşmanın kendisini oldukça memnun ettiğini kayden sanatçı Sonses, Seydişehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın  gençlerle birlikte izlediği konser arasında Başkan Tutal , sanatçıya  Seydişehirliler adına teşekkür ederek hediye takdim etti. 
Sonses, birbirinden güzel parçalarını gecenin geç saatlerine kadar Milli İrade meydanını dolduran gençler için seslendirdi. 

Gençlik  Festivalinin ikinci gününde saat 20.00 itibariyle yerel  sanatçı Abdullah Buğdaycı ile  Morton Müzik orkestrasının akabinde  Burak Bulut&Kurtuluş Kuş sahne alacak.

DİĞER HABERLER
“ORMAN BENİM” KAMPANYASI KAPSAMINDA TEMİZLİK

“ORMAN BENİM” KAMPANYASI KAPSAMINDA TEMİZLİK

Seydişehir’de Orman yangınlarının önlenmesi ve vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla "Orman Benim" kampanyası düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanlığı taraf...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

Seydişehir Belediyesi’nde inşaat ruhsat başvuruları artık, dijital ortamda yapılacak. Belediye; proje kontrol,  yapı ruhsatı ve inşaat işlemlerini dijital platforma taşıdı. Vatandaşlar, Mimarlar, Mü...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU