SEYDİŞEHİR CANLI HAYVAN PAZARI DUALARLA AÇILDI
SEYDİŞEHİR CANLI HAYVAN PAZARI DUALARLA AÇILDI

Seydişehir Belediyesine ait Canlı Hayvan Pazarı, Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl da tedbirli olarak, İlçe Müftüsü Adem Bebek’in dualarıyla açıldı.
Dualarla açılan pazarın akabinde Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Meclis Üyeleri pazara gelen vatandaşları ziyaret ederek bayramlaştı.
Canlı Hayvan Pazarının açış konuşmasını yapan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, küresel salgının gölgesi altında mahzun bir bayram geçireceklerini belirterek, tüm vatandaşların şimdiden bayramını tebrik etti.
Her zaman olduğu gibi bu bayram da birlik ve beraberlik içerisinde kurban bayramı geçireceklerini söyleyen Başkan Tutal, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “Geçtiğimiz bayram olduğu gibi bu yıl da küresel salgın nedeniyle tedbirli ve sosyal mesafeli bir bayram geçiriyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen birlik ve beraberlik içerisinde her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban pazarımızı birlikte dualarla açtık. Pazarımızın hayırlı olmasını, bereket getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını şimdiden tebrik ediyorum” dedi.
Küresel salgın nedeniyle hayvan pazarında gerekli tedbirleri alarak olası sorunların önüne geçtiklerini söyleyen Başkan Tutal, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, " Sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarını aynı hassasiyetle yürütmeye devam ediyoruz.
Pazarımızın belirli noktalarına dezenfektan stantları yerleştirdik. Ayrıca bu bayram da kesimhanemiz randevulu şekilde çalışacak. Bu yıl da vatandaşlarımızın vinç, temiz poşet, baskül ve özellikle veteriner ihtiyaçlarını belediyemiz olarak karşılamaya devam edeceğiz. Tekrardan pazarımıza gelen esnaflarımıza bereketli kazanç, vatandaşlarımıza iyi alışverişler diliyor, şimdiden tüm hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların akabinde pazar yerinde esnafları ve alışveriş yapan vatandaşları ziyaret eden Başkan Tutal, Başkan Atalay, Müftü Bebek ve Meclis Üyeleri, hayırlı alışverişler dileklerinde bulundu.

DİĞER HABERLER
BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN MAHMUT ESAD SEYDİŞEHRİ PANELİNE DAVET

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN MAHMUT ESAD SEYDİŞEHRİ PANELİNE DAVET

Seydişehir Belediyesi, Seydişehir Kaymakamlığı ve Seydişehir Tapu Kadastro Müdürlüğü işbirliğiyle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 177. yılında panel düzenlenecek. Tapu ve Kadastro Gen...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI KURALARI ÇEKİLDİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI KURALARI ÇEKİLDİ

Seydişehir Belediyesi Geleneksel Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası’nda kuralar çekildi. 6 takımın mücadele edeceği futbol turnuvasında ilk maç 20 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Atatürk Spor Salon...

DEVAMINI OKU
GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

Seydişehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı öğrencileri Gri Koç-Gökhan Müftüoğlu ile buluşturuyor. Türkiye çapında ‘Gri Koç’ adıyla tanınan, motivasyon s...

DEVAMINI OKU