SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN CAHİT NAZLI İLAHİ KONSERİ

						SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN CAHİT NAZLI İLAHİ KONSERİ

Seydişehir Belediyesinin, on bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak hazırladığı Ramazan etkinlikleri programında Tasavvuf Müziği Sanatçısı Cahit Nazlı sahne aldı.
Kent meydanında çocuklar için çeşitli yarışmalar ve etkinliklerle başlayan Tasavvuf Sanatçısı sahne aldığı programa Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Güray , Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Hafta sonları programların devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mübarek Ramazan -ı Şerif’i en güzel şekilde geçirmeye çalıştıklarını ayrıca, daha güzel , daha yaşanabilir bir Seydişehir olması noktasın da güçleri ölçüsünde hizmet etmeye gayret ettiklerini belirtti.
Son teknoloji makinaları, kullanmak suretiyle çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Tutal;’’ 12 gün gibi bir sürede, Hürriyet ve Necati Kalaycıoğlu Caddesin, . 3 gün içerisinde Hastane yolu asfalt sökümü ve tamamlama işlemini,3 gün içerisinde Toki ve Kuğulu yolunu da 3 gün içerisinde tamamlayarak, Pınarbaşı Mahallemizide iki gün içirisinde tamamlaycağız’’dedi.
Seydişehir’liler için gayret ettiklerini belirten Başkan Mehmet Tutal;’’ gönlümüz duamız mübarek Ramazanların en iyi şekilde geçmesi. Gerek ilçemizde , gerek ülkemizde hiç bir sıkıntı olmadan terör olaylarını Elhamdülillah bitirmek suretiyle sonuçlandırıyoruz .İslam Coğrafyasında akan kanların ve gözyaşlarının sonuçlanmasını ümit ediyor hayırlı akşamlar , hayırlı ramazanlar diliyorum’şeklinde konuştu.
Konya Türk tasavvuf müziği sanatçısı Cahit Nazlı'nın okuduğu birbirinde güzel ilahilerle devam eden gece, Konya Kültür Sanat Derneği Topluluğu'nun sema gösteriyle vatandaşların gönlünü coşturdu.
Program sonunda Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Tasavvuf Müziği Sanatçısı Cahit Nazlı’ya hediyesini takdim ederken, etkinliklere katılan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

DİĞER HABERLER
“ORMAN BENİM” KAMPANYASI KAPSAMINDA TEMİZLİK

“ORMAN BENİM” KAMPANYASI KAPSAMINDA TEMİZLİK

Seydişehir’de Orman yangınlarının önlenmesi ve vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla "Orman Benim" kampanyası düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanlığı taraf...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

Seydişehir Belediyesi’nde inşaat ruhsat başvuruları artık, dijital ortamda yapılacak. Belediye; proje kontrol,  yapı ruhsatı ve inşaat işlemlerini dijital platforma taşıdı. Vatandaşlar, Mimarlar, Mü...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU