SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ TANITIM GÜNLERİNDE STANT AÇTI
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ TANITIM GÜNLERİNDE STANT AÇTI

Seydişehir Belediyesi İstanbul'da yöresel ürünlerini tanıtarak misafirlerini ağırlıyor.

Atatürk Havalimanı Fuar alanında gerçekleştirilen "Konya Tanıtım Günleri"ne katılan Seydişehir Belediyesi açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir standında birçok misafiri ağırlayarak yöresel Seydişehir Leblebisi ikram etti.

Konya’ya özgü yöresel ve kültürel değerler başta olmak üzere şehrin tarihi, kültürel ve sosyal yapısının tanıtıldığı fuarda Seydişehir Belediyesi de yeri aldı. Seydişehir’in yöresel ve kültürel değerlerinin tanıtıldı.

Seydişehir’in yöresel ürünlerinin, kültürel değerlerinin ve doğal güzelliklerinin farklı illerde düzenlenen fuarlar aracılığıyla tanıtıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm İstanbulluları ve İstanbul’da yaşayan Seydişehirli hemşehrilerini Seydişehir Belediyesi standına davet etti.

Fuarda Seydişehir’in sahip olduğu termal kültürünün de tanıtıldığını sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleştirilen Konya Tanıtım günlerinde misafirlerimi ağırlıyoruz. Seydişehir’imizin yöresel ve kültürel değerleri ile doğal güzelliklerinin tanıtılmasının yanı sıra ilçemizin sahip olduğu 2 bin yıllık termal kültürünü de Seydi Şifa Termal Tesislerimiz aracılığıyla tanıtıyor, tüm ziyaretçileri ilçemize davet ediyoruz. 4 gün boyunca misafirlerini ağırlayacak olan programımızda standımıza tüm İstanbulluları ve Seydişehirli hemşehrilerimizi çay içmeye davet ediyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Ayrıca standımızı ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Hemşehrimiz Murat Kurum başta olmak üzere, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta’ya, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Milletvekillerimize,  İstanbul ve Konya’mızın ilçe belediye başkanlarına ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yöresel ürünleri, doğal güzellikleri ve kültürel değerleriyle fuarın ilk gününde ziyaretçilerin ilgi odağı olan Seydişehir Belediyesi standı, fuar sonuna kadar misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

 

 

 

DİĞER HABERLER
“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

  Seydişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında 28 Şubat döneminde yaşananları anlatan tiyatro Ankebut tarafından sergilenen “Bin Yıl” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediy...

DEVAMINI OKU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi. İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya A...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve....

DEVAMINI OKU