SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ MUSTAFA YILMAZ KONSERİ İLE DEVAM EDİYOR

						SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ MUSTAFA YILMAZ KONSERİ İLE DEVAM EDİYOR

Seydişehir’de Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen ilahi Sanatçısı Mustafa Yılmaz sahne aldığı Seydişehir Belediyesi Ramazan programında en güzel ilahileri Seydişehirliler için seslendirdi.


İftardan sonra Belediye önünde başlayan programa yüzlerce çocuk eğlenmek için akın ederken teravih namazının ardından sahneye İlahi sanatçısı Mustafa Yılmaz konuk oldu. Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve binlerce vatandaş katıldı.


Programda konuşma yapan Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, öncesi rahmet ortası mağfiret sonu da cehennem azabından kurtuluş olan Mübarek Ramazan Ayınız hayırlı olmasını dileyerek, “Cenabı Allah ‘a şükrediyorum böyle bir ülkede böyle bir güzelliği paylaşıyoruz. Gittiğim bölgelerde ülkemin kıymetini daha iyi anlıyorum.” Dedi. Mazlumlar, Afrikalı Müslüman kardeşlerimizin birçok şeye ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, her konuda Afrika’da ki Müslümanlara destek verilmesi gerektiğine dikkat çekti. Tüfekçi, “Oraları görüyorum hüzünlenmemek elde değil. Bizim ülkemizde birlik ve beraberliği bozmak isteyenler var. Allah fırsat vermesin diyorum. Bir ve beraber olacağız. Asla birbirimize gönül kırgınlığı yapmayacağız İnşallah. “dedi.


İlçe Kaymamı Ahmet Özyiğit ise her hafta sonu Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın ve ekibinin hazırladığı program çok güzel olduğunu, Ramazanların birlik be beraberliğin doruğa ulaştığı zamanlar olduğunu kaydetti.  “Dirliğimizi, beraberliğimizi bozmamamız gerekiyor. Bir olmamız, iri olmamız ve diri olmamız gerekiyor. Memleketin gerçekten birliğe ihtiyacı var.” Diyen Kaymakam Özyiğit, bu birliği sağlayan herkese teşekkür etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan akşamlarının insanların birlik ve beraber olmasına vesile olduğunu dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti.
Programda konser öncesi çeşitli yarışmalar düzenlenirken, çocuklar için sahne oyunları ve palyaço oyunları düzenlendi. Belediye tarafından halkla çeşitli ikramlarda bulunuldu.

DİĞER HABERLER
“ORMAN BENİM” KAMPANYASI KAPSAMINDA TEMİZLİK

“ORMAN BENİM” KAMPANYASI KAPSAMINDA TEMİZLİK

Seydişehir’de Orman yangınlarının önlenmesi ve vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla "Orman Benim" kampanyası düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanlığı taraf...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

Seydişehir Belediyesi’nde inşaat ruhsat başvuruları artık, dijital ortamda yapılacak. Belediye; proje kontrol,  yapı ruhsatı ve inşaat işlemlerini dijital platforma taşıdı. Vatandaşlar, Mimarlar, Mü...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU