SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ İLE SEBELTAŞ A.Ş SÖZLEŞME İMZALADI
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ İLE SEBELTAŞ A.Ş SÖZLEŞME İMZALADI

Seydişehir Belediyesi ile Maden-İş Sendikası arasında, Seydişehir Belediyesi iştiraki olan SEBELTAŞ'ta çalışan 22 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesinin ardından sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olmasını dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2023 yılı SEBELTAŞ 9. Toplu iş sözleşmesi kapsamında imzaladıkları sözleşmeyle birlikte çalışanların ücretlerini %70 oranında arttırdıklarını söyledi.

Seydişehir Belediyesi iştiraki olan SEBELTAŞ Beton Elemanları Makine İnş. San ve Tic. A.Ş. ile yetkili sendika arasında 01.01.2023-31.12.2024 tarihlerini kapsayan 9.  dönem toplu iş sözleşmesi Seydişehir Belediye Başkanı, SEBELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tutal ve Türkiye Maden İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin tarafından imzalandı. 

Çalışanların haklarını her daim korumak için gayret ettiklerini belirten Başkan Tutal, “İşçilerimizin emeğinin karşılığını alnının teri kurumadan vermeye, imkanlarımız ölçüsünde daha iyi şartlara yükseltmeye gayret ediyoruz. Toplu iş sözleşmemizin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Türkiye Maden İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin “Çalışanın hakkını verme konusundaki duyarlı davranışlarından dolayı Seydişehir Belediye Başkanımız ve Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tutal'a, Sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ederim. Yapılan sözleşmemizin üyelerimize, işyerimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

DİĞER HABERLER
BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİ VE KONSERE DAVET

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİ VE KONSERE DAVET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Seydişehir Belediyesinin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile Milli İrade Meydanında kutlanacak. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tüm çocukları v...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

BAŞKAN USTAOĞLU TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

31 Mart Yerel Seçimlerinde Seydişehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Hasan Ustaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Hasan Ustaoğlu, bir yandan belediye çalışmalarına aralıksız...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydişehir Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun ev sahipliğinde Belediye Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşm...

DEVAMINI OKU