SEYDİ ŞİFA TERMAL TESİSLERİMİZDE PEYZAJ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
SEYDİ ŞİFA TERMAL  TESİSLERİMİZDE PEYZAJ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Seydişehir Belediyesi, ilçe genelinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Seydişehir’in modern görünüme kavuşması için imkanlar ölçüsünde çalışmalarını sürdüren Seydişehir Belediyesi ekipleri Seydi Şifa Termal Tesislerinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.
Başkan Tutal, ekiplerin uygun olarak seçilen çiçek ve ağaçların dikimini ile Seydi Şifa Termal Tesislerinde peyzaj çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydetti.
Merkez ve kırsal mahalleler başta olmak üzere ekiplerin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; belediye hizmetlerimizde öncelikli amacımız, gelecek nesillere daha yaşanabilir ve güzel bir ilçe bırakabilmektir. Bu bağlamda yeni park alanları açıyor, mevcut parkları ise peyzaj çalışmalarıyla estetik bir görünüme kavuşturuyoruz “dedi.
Daha yaşanılabilir ve daha temiz bir çevre için çalışmaların son sürat devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal; “Seydi Şifa Termal Tesislerimizi bizim turizmde dışa açılan kapımız. Misafirlerimizi ağırladığımız konuk evimiz. Seydi Şifa Termal Tesislerimizde 2 adet yüzme havuzu, 6 adet termal havuz , buhar ve kür odaları, Türk Hamamı, fitness salonları, saunası, vitamin kafeleri bulunmaktadır.
Turizmde imaj ve doğru tanıtım ile Seydi Şifa Termal Tesislerimiz sadece Seydişehirli hemşehrilerimizin değil bütün turizmcilerinin kullanımına açıktır. Doğal ve kültürel güzellikleri ile temiz havası ile Konya ilçeleri arasında termal turizmde iddia ediyoruz ki Seydi Şifa Termal Tesislerimiz adından söz ettirecektir.
Pandemi sürecinde hizmet veremeyen Seydi Şifa Termal Tesislerimizin en kısa zamanda tekrar misafirlerini ağırlamaya devam edecek. Resmi açılışını ilerleyen tarihlerde gerçekleştirerek ilçemiz tanıtımına ve istihdamına büyük katkı sağlayacağız ” ifadelerine yer verdi.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU