MÜSİAD SEYDİŞEHİR ŞUBESİ AÇILDI

						MÜSİAD SEYDİŞEHİR ŞUBESİ AÇILDI

Seydişehir MÜSİAD Şubesinin açılış programı için ilçeye gelen MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, ilk olarak Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti. 

Başkan Olpak ve beraberindeki heyet daha sonra ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
İki yıldır faaliyetlerini yürüten MÜSİAD Seydişehir Şubesinin açılışı Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya MÜSİAD Başkanı Lütfi Şimşek, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, MÜSİAD İl Başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK örgüt Temsilcileri, İşadamları ve vatandaşlar katılımıyla yapıldı.
Türkiye’nin ayakta durmasının , çarklarının dönmesinin, ekonomisinin işlemesi nin , hayatın devam etmesininin milletin sayesinde olduğunu kaydeden Seydişehir MÜSİAD Şube Başkanı Yasin Camcı;’15 Temmuz destanı birliğin, dirliğin ,kardeşliğin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın eseridir. Ticerette, yatırımda hepimizin katkısı ve el vermesi ile Türkiye 2023 hedeflerini gerçekleştirecektir. Allah’ın izni ile gelecek bizimdir. Büyük Türkiye’nin şafağı sökmüştür’’dedi.

Seydişehir’in Bin 300 yıllarda Horasan erlerinden Seyyid Harun Hazretlerinin hicretiyle,dualarla kurulan bir şehir olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’ Seydişehir Ankara , Antalya arasında stratejik bir noktada bulunan Anadolu’nun adeta merkezinde bir şehir. Seydişehir Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşunun Etibank Alüminyum Tesislerin bulunduğu , en verimli ovası Suğla ovasını barındıran bir şehirdir’’dedi.

Sanayisinin tamamlanmak üzere olduğunu, sulama sistemleriyle tarım alanında belirli noktaya gelindiğini belirten Başkan Tutal;’’Turizm’de ciddi atılımlar yakalamış bir ilçemiz, Seydişehir’in bu lokomotifi hızlandırması noktasında genç , dinamik Anadolu’nun kendi bünyesinden yetişmiş olan müstakil sanayici iş adamları derneğine ihtiyacı var. Bunuda bizim genç arkadaşlarımız başardı.Seydişehir’in açılımını yakalayacak olan bundan sonraki süreçte turizm ve termal turizmdir ‘’şeklinde konuştu.

Üzerinde yaşanılan güzel vatanın her karış toprağının Velilerin himmet gölgesi altında olduğunu kaydeden MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak;’’bizler iş adamlarıyız, ticaret erbabıyız,sanayiciyiz. Öyle ise bize düşen ülkemizin kalkınması için daha fazla çalışmak. Elbette hiç kimsenin hakkına girmeden . Hukuki ve meşru araçlarla kazanmak kazancımızın fazlasını kamu yararına kullanmak, daha fazla üretmek daha fazla yatırım yapmak ve daha fazla istihdam sağlamaktır. MÜSİAD bu ilkeleri gözeterek bu amaç uğruna çalışmanın kurumudur. Hem yurt içinde , hemde yurt dışındaki diğer şubelerimiz gibi Seydişehir şubemiz bu amaç uğruna çalışmanın bir şubesi olacaktır’’dedi.

Yılarının Seydişehir’de geçtiğini ülkeye hizmet etmeye çalıştığını kaydeden Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci;’’ Seydişehir’in ufkunu açaçak müteşebbis ruhunu adeta perçinleyecek olan bir açılış. Siyasetçi siyaset anlamında hizmetine devam edecek, iş adamı kendi bulunduğu alanda koşacak, koşturacak ,bu şekilde Türkiye’yi işallah 2023 ‘lere hazırlayacağız’’şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER
“ORMAN BENİM” KAMPANYASI KAPSAMINDA TEMİZLİK

“ORMAN BENİM” KAMPANYASI KAPSAMINDA TEMİZLİK

Seydişehir’de Orman yangınlarının önlenmesi ve vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla "Orman Benim" kampanyası düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanlığı taraf...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

Seydişehir Belediyesi’nde inşaat ruhsat başvuruları artık, dijital ortamda yapılacak. Belediye; proje kontrol,  yapı ruhsatı ve inşaat işlemlerini dijital platforma taşıdı. Vatandaşlar, Mimarlar, Mü...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU