MODERN HAYVAN BARINAĞINDA SONA GELİNDİ
MODERN HAYVAN BARINAĞINDA SONA GELİNDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımı devam eden hayvan barınağı ve bakımevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Seydişehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan modern hayvan barınağında sona gelindi.

Başkan Tutal, çalışmaları devam eden barınağın yüzde 80’lik bölümünün tamamlandığını kaydetti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal,“ İnşaatına Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Temmuz ayında başladığımız 500 hayvan kapasiteli modern hayvan barınağımız tamamlanmak üzere. Sokak hayvanlarımızın rehabilitasyonunun ve bakımının yapılabileceği modern hayvan barınağımız idari bina, muayene odaları, ameliyat ve yıkama bölümleri, karantina ve veteriner odaları, 8 adet 220 m²lik 50 hayvan,  4 adet 175 m²lik 25 hayvan kapasiteli karantina barınakları ve rehabilitasyon odalarından oluşuyor.10 milyon 442 bin TL bedelle ilçemize kazandırılacak olan projemizin büyük bir bölümü tamamlanmış durumda.

Projemizin tamamlanmasıyla birlikte ilçemizin büyük bir sorunu daha çözüme kavuşmuş olacak ve hemşehrilerimizin yaşamış olduğu sıkıntı inşallah birazda olsa sona erecek.

Can dostlarımız için hayata geçirdiğimiz projemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bizlerden desteğini esirgemeyen Tarım ve Orman Bakanlığımıza ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

DİĞER HABERLER
“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

  Seydişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında 28 Şubat döneminde yaşananları anlatan tiyatro Ankebut tarafından sergilenen “Bin Yıl” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediy...

DEVAMINI OKU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi. İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya A...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve....

DEVAMINI OKU