MİLLİ İRADE NÖBETİNDE SEYDİŞEHİR MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

						MİLLİ İRADE NÖBETİNDE SEYDİŞEHİR MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Seydişehir’de Fettullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek amacıyla Belediye Meydanında devam eden 16 gününü tamamlayan Milli İrade Nöbetine Konya Merkez İmamı Dr. Abdurrahman Büyükkörükcü ile devam edildi.
Konya Merkez Vaizi Dr. Abdurrahman Büyükkörükcü gecede meydanda toplanan vatandaşlarla buluşarak çok önemli bir badire atlatıldığını, çok önemli günler geçirildiğini kaydederek Seydişehir’lilere verdiği şehitlerden dolayı başsağlığı diledi.
Belediye meydanında devam eden Milli İrade nöbetine Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Ak Parti Konya Milletvekilleri Uğur Kaleli, Ziya Altunyaldız, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer katıldı.
Yeni bir İstikal Savaşı ve Çanakkale savaşının kazanıldığını ifade eden Abdurrahman Büyükkörükcü;’’Rabbim kıyamete kadar zaferlerimizi daim eylesin işallah. Yüzde doksan tehlike geride kaldı artık ama, herşeye rağmen uyanık olmak, basiretli olmak,dikkatli olmak, ayakta olmak Millet olarak görevimizdir. Gencimizle , ihtiyarımızla, kadınımızla ,erkeğimizle daha uyanık olacağız. Davamıza daha bi çok sahip çıkacağız , mukaddes emanetlerimize, mübarek mefunlarımıza dört elle daha büyük bir güçle sarılacağız işallah. Kırk yıldır hazırlanmışlar , uyumamışlar, plan yapmışlar,program yapmışlar kendilerine göre tebdirler almışlar. Mutlak galibiyet ümidi ile ayağa kalkmışlar, ama onların bir planı varsa kainati yoktan var eden yüce kudretinde bir planı vardı. Öylede oldu. Onlarda bir oyun oynadılar, onlarda bir tuzak kurdular, kendilerine göre oyun oynadılar. Ama plan yapanların, kendilerine göre tuzaklar kuranların, Muhammed’i bir kaşık suda boğmak isteyenlerin en hayırlısı , en güçlüsü , en kuvvetlisi Allah’ı Zülcelal Hazretleri idi, elhamdülillah bütün oyunları bozdu.Bütün kazdıkları kuyulara kendilerini baş aşağı yüce kudret gömmüş oldu’dedi.
Bu hasiseden ibret almayı biz insanlar ve onlara gafil insanlara nasip etmesini için dua ettiğini kaydeden Merkez Vaizi Dr. Abdurrahman Büyükkörükcü ;’’bu bir hak ve batıl mücadelesidir. Yeryüzünde hainler, yeryüzünde zalimler, yeryüzünde münafıklar, kafirler , müşrikler, kendi milletine , kendi insanına ihanet edecek kadar alçalmış, bayağılaşmış insanlar olduğu müddetce bu mücadele devam edecektir. Ölsekde ,kalsakda, galipde gelsek , mağlupda olsak görünüşte kazanan biziz elhamdülillah. Çünkü biz hak yolunun yolcularıyız. Biz Kuran’a ihanet etmedik, biz imanımıza ihanet etmedik, islamımıza ihanet etmedik, sancağımıza, bayrağımıza ihanet etmedik. Cennet vatanımıza alcak düşmanlarla işbirliği yapıp asla ihanet etmedik ve etmeyeceğiz ‘’şeklinde konuştu.
Başkan Tutal Seydişehir’e gelerek ashabın yaşam tarzıyla ,onların kahramanlıklarıyla günümüzün kahramanları kıyaslaryarak , duyguların ortaya çıkmasını sağlayan Büyükkörükcüye teşekkür ederek günün anısına rölyef hediye etti.
MİLLETVEKİLİ KALELİ;’’BU MİLLET TANKLARLA DESTAN YAZDI’’
Seydişehirde Milli İrade nöbetine katılan ve söz alan Ak Parti Konya Milletvekilleri Uğur Kaleli;’’15 Temmuz gecesi Türkiye tarihinin en kritik dönemini geçirdi. Ülkemizin gözbebeği olan peygamber ocağı silahlı kuvvetlerin içerisinde yer almış Fetullahçı Terör Örgütüne ait olan, bir gurup devletimize, milletimize uçaklarla, helikopterlerle, tanklarla ,toplarla, tüfeklerle saldırdılar. Sizlerin bize emanet ettiği TBMM’ye, özel ahareket merkezimize, heryere saldırdılar. Başkomutan’ımızın sizlerle yaptığı telefon görüşmesinden sonra bu millet meydanlara inerek, tankların önüne yattılar, tanklarla destan yazdılar’dedi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde Seydişehir’de Belediye meydanında Milli İrade nöbeti tutan vatandaşların nöbetine katılan Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde eşine az rastlanan bir terör olayının yaşandığını kaydetti.
ALTUNYALDIZ;’’AZİM VE KARARLILIKLA ÇETE HAREKETİ SON BULMUŞTUR’’
Kendisine asker süsü veren kişilerin bu girişimi gerçekleştidiklerini belirten Milletvekili Altunyaldız;’’ kensine asker süsü veren, asker elbisesi giydiği zaman asker olacağını , peygamber ocağında vatanı, milleti koruyacağını düşenen ruhunu, vicadanını, aklını, ahlakını satan ahlaksız teröristlerin ucu , kökü ve merkezi nerede belli olmayan dünyanın öbür tarafından FETÖ terör örgütü tarafından bir maşa olarak ülkemize saldıran bu hainlerin, ülkemize yaşattığı ve ülkemizle ilgili karanlık günlerin yaratılacağına soyunduğu o günü Allah’a hamd olsun ki milletimizin insanı bu sayede siyasete , milletin hizmetine kefeni ile çıktığını ifade eden Başkomutanımız , Cumhurbaşkanımız feraset ve iradesi , sizlerin Seydişehir’in , Bozkır’ın , Mevlana meydanının, Taksim,’in, Kızılay’ın,Türkiye’nin dört bir tarafındaki meydanların yiğit insanlarının , nene hatunlarının, yiğit kadınlarının cesareti ,azmi ve kararlığlığı ile bu çete hareketi son bulmuş ve mağlup olmuşlardır’şeklinde konuştu.

 

DİĞER HABERLER
“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

  Seydişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında 28 Şubat döneminde yaşananları anlatan tiyatro Ankebut tarafından sergilenen “Bin Yıl” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediy...

DEVAMINI OKU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi. İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya A...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve....

DEVAMINI OKU