MİLLİ İRADE NÖBETİNDE SEYDİŞEHİR COŞKU İÇİNDE

						MİLLİ İRADE NÖBETİNDE SEYDİŞEHİR COŞKU İÇİNDE

Seydişehir Belediyesi Milli İrade Nöbetinde programları ile birlik ve beraberlik seferberliğini sürdürüyor.

23. günde Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve binlerce vatandaş Seydişehir Belediye Meydanında bir aradaydı.

MUSTAFA TOPAL KONSERİ GECEYE RENK KATTI

Tüm yurtta 23 gündür devam eden Milli İrade nöbeti Seydişehir’de de coşku ile meydanlarda devam ediyor. Seydişehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Milli İrade Nöbetlerinde meydanlarda toplanan binlerce vatandaş İlahi Sanatçısı Mustafa Topal ile coşkulu bir gece yaşadı. Birbirinden güzel ilahileri seslendiren Mustafa Topal, geç saatlere kadar konserini sürdürdü. Gecede Harun Çelikel’de şiirleriyle misafirlere doyumsuz gece yaşattı.

Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi konuşmasında birlik ve beraberlik sayesinde milletin gücünü kimsenin bölemeyeceğini ifade ederek 23 gün boyunca Seydişehir’de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara teşekkür etti. Tüfekçi, 15 Temmuz tarihindeki darbe kalkışmasında şehit olan ve gazi düşenler onuruna Seydişehir Şehit, Gazi ve Harp Malulleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt’e bir buket çiçek vererek, şehitlere Allahtan Rahmet, Gazilere acil şifalar dileğinde bulundu.

İlçe Başkanı Mustafa Konurer ise 7 Temmuz’da Konya’da düzenlenecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingine davet ederek büyük mitinge davette bulunarak Milletin İradesinin üzerinde bir irade olamayacağına vurgu yaptı.

Seydişehir Belediye Başkanı Vekili Mevlüt Güray, 23 gün boyunca meydanları boş bırakmayan vatandaşlara karanfil dağıtarak teşekkür etti.

Gecede nöbet tutan Seydişehir halkına Seydişehir Belediyesi, ilçe muhtarları ve Seydişehir Devlet Hastanesi çalışanları tarafından ikramlarda bulunuldu.

 

DİĞER HABERLER
“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

  Seydişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında 28 Şubat döneminde yaşananları anlatan tiyatro Ankebut tarafından sergilenen “Bin Yıl” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediy...

DEVAMINI OKU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi. İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya A...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve....

DEVAMINI OKU