MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
MEVSİMLİK  TARIM İŞÇİLERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Ferhat Tükel Güneydoğu ve Doğu Anadoludan gelen mevsimlik tarım işçilerini tarlada ziyaret ederek gıda paketi dağıttı.
Zor şartlar altında çalışmak için Güneydoğu ve Doğu Anadoludan gelen mevsimlik tarım işçilerini Başkan Tutal ve Protokol üyeleri unutmadı.
Her yıl Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki çeşitli illerden gelen yaklaşık 1500 tarım işçisi, Seydişehir'e bağlı Gevrekli, Ortakaraören, Taşağıl, Kumluca, Gökhüyük, Kesecik, Akçalar, İncesu mahallerine yerleşerek mevsimlik olarak çapa ve hasat işleri yapıyor.
Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gökhüyük’de bulunan tarım işçilerinin bayramlarını kutlayarak taleplerini dinledi.
Başkan Tutal; Mevsimlik tarım işçilerimiz her yıl ilçemize gelerek burada çalışıyorlar. Bu yılda ilçemizde bin 500 yakın tarım işçimiz farklı mahallelerimizde çapa işinde çalışıyorlar. Bizde belediye olarak kendilerine elimizden geldiğince gerekli yardımları yapıyoruz” dedi.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, " ilçemize gelen ve zor şartlarda yaşayarak üretime destek olacak tarım işçilerinin sağlık taraması sağlık ekiplerince yerinde yapıldı. Sosyal Yardımlaşmadan her türlü yardım yapıldı." dedi.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU