MASKE VE ELDİVENLER GELİŞİ GÜZEL YERLERE ATILMAYACAK
MASKE VE ELDİVENLER GELİŞİ GÜZEL YERLERE ATILMAYACAK

Seydişehir Belediyesi Koronavirüs tedbirlerini kapsamında çalışmalarına devam ediyor.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda Başkan Tutal, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hastane ve Sağlık Ocakları, ana arter caddelere tek kullanımlık maske, eldiven ile diğer kişisel hijyen malzeme atıklarının koyulabileceği atık toplama kutularını 30 noktaya 70 adet istasyon oluşturuldu.
Merkez ve kırsal mahallelerde koronavirüsle mücadele kapsamında temizlik ve dezenfektasyon çalışmalarını aralıksız sürdüren Seydişehir Belediyesi hemşehrilerinin sağlığına yönelik önlemlerini artırarak devam ediyor.
Koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan virüsünün yayılmasını engellemek amacıyla ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Yayınlanan genelgeleri uyguluyor, aldığımız tüm tedbirlerin takipçisi oluyor gerekli denetimlerimizi yapıyoruz.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın yayınladığı genelge gereği tek kullanımlık maske, eldiven ile diğer kişisel hijyen malzeme atıklarının koyulabileceği ekipmanları belirli noktalara yerleştirdi. Ekiplerimiz tarafından atıkların biriktirilmesi, toplanması, taşınması, geçici olarak depolanması ve teslim edilmesi konusunda neler yapılacağı ve nelere dikkat edileceği konusunda bilgilendirmeler yapıldı "dedi.
Başkan Tutal, ayrıca kişisel olarak kullanılan eldiven ve maskelerdeki virüsün hayatta kalma olasılığını en aza indirmek için en az 72 saat süreyle diğer insanların ve hayvanların erişemeyeceği oda veya balkonlarda bekletilerek bu konuda hassasiyet gösterilerek Belediyeye teslim edilmesinin gerektiğini kaydetti.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU