LİSANSLI SPORCU SAYISI SON 6 YILDA 30 KAT ARTTI
LİSANSLI SPORCU SAYISI SON 6 YILDA 30 KAT ARTTI

Seydişehir Belediyesi, 6 yıldır spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerle lisanslı sporcu sayısını ilçe genelinde 30 kata arttırarak büyük bir başarıya imza atmaya devam ediyor.
Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde bireysel ve takım sporları eğitimleri veren Seydişehir Belediyesi, 2014 yılı başında 67 olan lisanslı sporcu sayısında, spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerle 2.170’e çıkardı.
Yüzme, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Güreş, Halter, Judo, Karate, Taekwondo, Bocce, Muai Thai branşlarında eğitim veren Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü, 6 yılda lisanslı sporcu sayısını 30 kat arttırarak büyük bir başarı yakaladı.
Lisanslı sporcu sayısında 2.170’e ulaşan Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü, yakalamış olduğu başarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Seydişehir Belediyesi Spor Kulübünde eğitim alarak lisans sahibi olan sporcuları tebrik eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, spora ve sporcuya büyük önem ve destek verdiklerini, ilçe genelinde 6 yılda lisanslı sporcu sayasını 30 kat arttırarak 2.170 ulaştırmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
İlçe genelinde daha fazla sporcuyu lisansına kavuşturmak için faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi, “ilçe olarak spor alanında yakaladığımız bu büyük başarı, ilçemize verdiğimiz en büyük hizmetlerden biridir. İlçemizin daha da gelişimi için alt yapıdan üst yapıya kadar yürüttüğümüz çalışmalar ve projeler ne kadar önemliyse, spor alanındaki eğitimlerimiz de o denli önemlidir. Bu sebeple spora ve sporcuya büyük önem ve destek vermeye devam ediyoruz. 6 yıldır spora ve sporcuya vermiş olduğumuz destekler neticesinde, 2014 yılının başında 67 olan lisansı sporcu sayımızı 2020 yılı itibariyle 2.170’e ulaştırdık. Spora olan yatırımlarımızı daha da arttırmaya devam edeceğiz. İnşallah bu sayıyı daha da arttırıp hemen her branşta lisanslı sporcu yetiştireceğiz” dedi.
Spor alanında ilçenin büyük bir ivme kazanmasında emeği geçenlere de teşekkür eden Başkan Tutal, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “2014 yılından itibaren bir yandan ilçemize, Konya’mıza ve ülkemize sporcu yetiştirirken, diğer yandan verdiğimiz spor eğitimleri sayesinde gençlerimizi ve çocuklarımızı olası kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıyoruz. Ayrıca çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sosyal bir hayata sahip olmasını sağlıyoruz. Bu vesileyle yakaladığımız bu büyük başarıda emeği geçen başta Belediye Spor Kulübü yönetimimiz olmak üzere sporun gelişimi için destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

DİĞER HABERLER
GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

Seydişehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı öğrencileri Gri Koç-Gökhan Müftüoğlu ile buluşturuyor. Türkiye çapında ‘Gri Koç’ adıyla tanınan, motivasyon s...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KONSERE DAVET

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KONSERE DAVET

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Seydişehir Belediyesinin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile Milli İrade Meydanında kutlanacak. Seydişehir Belediyesi, Seydişehirli bestec...

DEVAMINI OKU
BAŞKANLIK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

BAŞKANLIK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel 'Başkanlık Kupası' Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun başlama vuruşu ile başladı.   Seydişehir Belediyesi tarafından düze...

DEVAMINI OKU