KOSKİ GENEL MÜDÜRÜ İLÇEMİZDE İNCELEMELERDE BULUNDU
KOSKİ GENEL MÜDÜRÜ İLÇEMİZDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Tutal ve KOSKİ Genel Müdürü Demir, ilçede devam eden yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir ve beraberindeki heyetle Kızılca mahallesine giderek su kaynaklarının tespiti ve Kızılca göledinin kodunun yükseltilmesi konusunda incelemelerde bulundu.
Başkan Tutal "Genel müdürümüz ile birlikte Kızılca mahallemizde bulunan su kaynaklarımızın tespitini yaptık. Mahallemizde bulunan Kızılca mahallesi göledin de yaşanan sorunları kendilerine dile getirdik ve muhtarımızla birlikte göledin kodunun yükseltilmesi için gerekli çalışmanın yapılması konusunda kendilerine bilgi aktardık” dedi.
Planlanan çalışmalarla ilgili yerinde incelemeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; KOSKİ Genel Müdürümüz Ahmet Demir nezdinde başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere ilçemizde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum “dedi.
KOSKİ Genel Müdürü Demir ise Seydişehir’de ve Kızılca mahallesinde yaşanan sorunları yerinde görüp tespitini yaptıklarını belirterek, “En kısa sürede çalışmalarımıza başlayarak sorunları bunları gidereceğiz” dedi.

DİĞER HABERLER
GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

Seydişehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı öğrencileri Gri Koç-Gökhan Müftüoğlu ile buluşturuyor. Türkiye çapında ‘Gri Koç’ adıyla tanınan, motivasyon s...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KONSERE DAVET

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KONSERE DAVET

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Seydişehir Belediyesinin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile Milli İrade Meydanında kutlanacak. Seydişehir Belediyesi, Seydişehirli bestec...

DEVAMINI OKU
BAŞKANLIK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

BAŞKANLIK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel 'Başkanlık Kupası' Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun başlama vuruşu ile başladı.   Seydişehir Belediyesi tarafından düze...

DEVAMINI OKU