KONYA TERMAL OTELLERİNDEN SEYDİŞEHİR’E YATIRIM
KONYA TERMAL OTELLERİNDEN SEYDİŞEHİR’E YATIRIM

Konyalı yatırımcılar, Seydişehir’de termal alanında yapacağı yeni yatırımlar için Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek proje sunumu gerçekleştirdi.

Seydişehir Seydi Şifa Termal Tesislerinin bulunduğu alanda yer alan 28.639,67 m²’lik arsa üzerine yapılacak olan termal turizm tesisleri yatırımının 2023 yılında temelinin atılacağı öğrenildi.

Hayata geçirilecek olan proje ile  termal tesisler, otel konseptine uygun bir şekilde termal villa tipi olarak inşa edilecek ve kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.  

Kompleks bir yatırım olarak yapılacak olan tesisin 1’nci kısmında 28 adet villa ve restoran, 2’nci parselinde 37 adet villa ve lobi, 3’ncü parselinde ise 23 adet villa ve lobi binaları yer alacak.  Tesisin tamamlayıcı unsurları olan diğer sosyal donatı alanlarıyla birlikte de Seydişehir’de termal turizm sektöründe önemli bir yatırım hayata geçirilmiş olacak.

Seydişehir’in termal turizmde İç Anadolu’nun yeni başkenti olma yolunda hızla ilerlediğini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “geçtiğimiz yıl yatırım şartıyla satışı yapılan termal turizm alanlarında hayata geçirilecek olan tesislerimizin inşaatı 2023 yılı itibariyle yapılmaya başlıyor. Bu kapsamda da 2023 yılında temeli atılacak olan termal tesisin projesi yatırımcılarımız tarafından proje sunumu yapılarak anlatıldı. Hayata geçirilecek olan projelerle Seydişehir’imiz termal turizmde İç Anadolu’nun yeni başkenti olma yolunda önemli bir adım atmış olacak. Bu şehri Allah'ın izniyle termal merkezi yapacağız. Şimdiden Seydişehir’imize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Tutal’a bilgi aktaran hayata geçirilecek olan termal tesisin  2023 yılında temelinin atılarak doğa ile iç içe olacağını belirten yatırımcılar, proje kapsamında 88 villa yapılacağını kısa sürede projeyi tamamlayarak Seydişehir’in, bölge halkının ve tüm misafirlerin hizmetine sunulacağını ifade ettiler.

 

 

DİĞER HABERLER
“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

  Seydişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında 28 Şubat döneminde yaşananları anlatan tiyatro Ankebut tarafından sergilenen “Bin Yıl” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediy...

DEVAMINI OKU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi. İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya A...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve....

DEVAMINI OKU