HAYVANCILIK VE SANAYİ BÖLGESİ İÇİN ARSA ALIMI
HAYVANCILIK VE SANAYİ BÖLGESİ İÇİN ARSA ALIMI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından organize hayvancılık bölgesinin arsa alımı sözleşmesi imzalandı.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, TOKİ Başkanlığı ile yaptığı ikili görüşmeler sonucunda Seydişehir'e Sanayi ve Organize Hayvancılık bölgesinin kurulacağını belirtti.
Başkan Tutal, hayata geçirilecek projenin protokolünü yaptıklarını belirterek, "Seydişehir'e yapılacak organize hayvancılık bölgesi için 178 bin m² 'lik alanın alınması için Toplu Konut İdaresi Emlak Dairesi Başkan Vekili Mehmet Akif Yaşar ile görüşerek protokol imzaladık" dedi.
Seydişehir'de hayvancılık faaliyetlerini daha da geliştirmek üzere Organize Hayvancılık bölgesinin oluşturulması noktasında konunun takipçisi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Hem yeni istihdam alanları, hem de besicilerimize daha modern alanlar oluşturmak, daha modern tesislerde hayvancılık yapılması adına Belediye olarak başlattığımız çalışmalarımız devam ediyor.
Ankara'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığına yapmış olduğum ziyaretlerde 178 bin m² arsanın Toki'den alınması konusunda anlaşmaya vardık. Ekonominin canlanması noktasında yapılması planlanan ve düşünülen her konunun takipçisiz. İnşallah organize hayvancılık bölgesinin gelişmesiyle, hayvancılık faaliyetleri de ilçemizde daha da hareketlenerek canlanacak, istihdama da önemli ölçüde katkı sağlayacak. Biz işlerimizin takipçisiyiz. Ankara ziyaretlerimizde ilçemizin bir sorununu çözmek için çalmadık kapı bırakmıyoruz."dedi.
Seydişehir'e Toki Konutların yapılması noktasında da görüş alış verişinde bulunduklarını kaydeden Başkan Tutal; yaptığımız görüşmelerde ilçemizde yapılmasını istediğimiz Toki konutlarının yer uygunluğu ve tahsisi konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Hemşehrilerimizin Toki Konutları yapılması noktasındaki taleplerini ilettik. İnşallah bu konuda da sona yaklaştık. Konut noktasında da konunun takipçisiyiz" dedi.

DİĞER HABERLER
“ORMAN BENİM” KAMPANYASI KAPSAMINDA TEMİZLİK

“ORMAN BENİM” KAMPANYASI KAPSAMINDA TEMİZLİK

Seydişehir’de Orman yangınlarının önlenmesi ve vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla "Orman Benim" kampanyası düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanlığı taraf...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

Seydişehir Belediyesi’nde inşaat ruhsat başvuruları artık, dijital ortamda yapılacak. Belediye; proje kontrol,  yapı ruhsatı ve inşaat işlemlerini dijital platforma taşıdı. Vatandaşlar, Mimarlar, Mü...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU