GENÇLİK KAMPI SONA ERDİ
GENÇLİK KAMPI SONA ERDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı Atabey Gençlik Kampı merkezinde lise öğrencilerin katıldığı moral ve motivasyon kampı sona erdi.

Seydişehir Belediyesi öncülüğünde 3 gün süren 84 lise öğrencisinin katıldığı "Gençlik kampı" etkinliğinin son gecesinde kamp ateşi yakıldı.

Beyşehir’de gerçekleştirilen lise öğrencilerinin katıldığı gençlik kampına Belediye Başkanı Mehmet Tutal da katılarak öğrencilerle sohbet etti.

Gençlerin ve öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte gençlerimize moral ve motivasyon olması amacıyla gençlerimizin doğa ile iç içe olduğu, hayatlarını kolaylaştıracak eğitimlerin verildiği Gençlik Kampını 84 gencimizin katılımıyla tamamladık. Gençlerimize kampta değerler eğitimi,  kampçılık ilkeleri, doğada yön bulma, ip ve düğüm atma, güvenli yaşam kültürü, sportif eğitimler gibi konularda eğitimler verildi, gençlerimiz eğlenceli bir kamp geçirdi.

Ayrıca gençlerimize zararlı alışkanlıklar konusunda bilgilendirme eğitimi, sosyal sorumluluk ve gönüllü çalışmalar, doğa ile uyum içinde yaşamak ve grup olarak hareket etmek gibi konularda da eğitimler verildi. Bu eğitimlerin öğrencilerimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. 3 gün süren kamp etkinliğimizde gençlerimiz oldukça eğlendi ve verimli bir kamp geçirdi. Bundan sonraki yıllarda da kamp etkinliklerimize ara vermeden devam edeceğiz. Kampın düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ‘a teşekkür ediyoruz" dedi.

 

DİĞER HABERLER
“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

  Seydişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında 28 Şubat döneminde yaşananları anlatan tiyatro Ankebut tarafından sergilenen “Bin Yıl” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediy...

DEVAMINI OKU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi. İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya A...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve....

DEVAMINI OKU