ÇANAKKALE GEZİCİ MÜZESİ SEYDİŞEHİR’E GELİYOR
ÇANAKKALE GEZİCİ MÜZESİ SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

Seydişehir Belediyesi ve Çanakkale Savaşları 100. Yıl Derneği'nin işbirliğiyle "Bir Gün Değil Her Gün Çanakkale" Projesi Kapsamında Çanakkale Gezici Müzesi 5-12 Nisan tarihleri arasında Belediye Düğün Salonunda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Seydişehir Belediyesinin katkıları ile Seydişehir’e gelecek olan Çanakkale Müzesi öğrenci ve vatandaşlarının gezisine açılacak.

Çanakkale Savaşı'nda verilen kahramanlık mücadelesinin gelecek nesillere aktarılması ve anlatılması amacı ile hazırlanan bugüne değin gündeme gelmeyen ve bilinmeyen materyalleri ziyaretçilere sunan Çanakkale Gezici Müzesi; Seydişehir Belediyesi’nin katkıları ile öğrencilerin ve vatandaşların ziyaretine açılacak.

5 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’da açılışı yapılacak olan Müze saat 09.00 – 17.00 arasında Belediye Düğün Salonunda 10 gün boyunca ücretsiz olarak misafirlerini ağırlayacak.

Çanakkale Savaşı’nın tarihte önemli bir dönüm noktası olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Çanakkale’de aziz milletimiz, bir var oluş mücadelesi vermiş, bu mücadelede destan yazmıştır, isimlerini ölümsüzleştirmişlerdir. Çanakkale’yi gençlerimize ve öğrencilerimize en iyi şekilde anlatabilmek, burada verilen mücadeleyi ve kahramanlıkları tüm gerçekliğiyle gençlerimizin öğrenmesini sağlamak için Çanakkale Gezici Müzesi’ni şehrimize getiriyoruz. 5 Nisan Çarşamba gününden itibaren gençlerimiz ve hemşehrilerimiz ücretsiz olarak müzemizi gezebilecekler” ifadelerini kullandı.

 

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU