BELEDİYE EKİPLERİNDEN PEDALLI DEZENFEKTAN STANDI
BELEDİYE EKİPLERİNDEN PEDALLI DEZENFEKTAN STANDI

Seydişehir Belediye ekipleri el veya dirsekle basılan dezenfektanlara göre daha hijyenik kullanım imkanı sunan pedallı dezenfektan standları üretti.
Başkan Tutal, kamu kurum ve kuruluşlarında hemşehrilerinin daha sağlıklı ve daha hijyen ortamlarda kendilerini korumaları için böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydetti.
El dezenfektanlarının rahatça kullanılması amacıyla 'pedallı dezenfektan standı' ürettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Koronavirüsle mücadele kapsamında ekiplerimiz her geçen gün farklı çalışmalara imza atıyorlar. Makine Parkı Müdürlüğü ekipleri tarafından üretilen dezenfektan stantlarına talepler her geçen gün artıyor. İş yerlerinde kullanımı çok kolay olan stantlarımız, özel sektör veya kamu kurumları tarafından tercih edilmektedir. Kullanılan malzemenin kalitesi, ayarlanabilir dezenfektan ünitesi sayesinde piyasada satılan tüm ambalajlarla uyumluluk gibi ayrıntılarıyla öne çıkan ürünümüzü istek ve talepler doğrultusunda ekiplerimiz üretiyor” dedi.
Dünyayı saran koronavirüs salgını maalesef ülkemizde, ilimizde ve ilçemizde devam ediyor. Ramazan Bayramına kadar ilçemizde vaka görülmemişti fakat bayram nedeniyle dışarıdan gelen misafirlerimiz nedeniyle ilçemizde de pandeminin yayılımı meydana geldi. Bu konuda aşamayacağımız herhangi bir sıkıntılı durum yok. Fakat dikkatli olmalıyız. Bunun önlemlerini almaya önem gösteriyoruz. İlçemizde salgının görüldüğü ilk günden bu yana dezenfekte çalışmalarımızı tüm kurumlarımızda yaptık.
Cadde, sokak ve yerleşim yerlerimizin, ikametgahların dezenfektanları devam etmekte. Cadde ve sokaklara, resmi kurumlara kendi üretmiş olduğumuz dezenfektan aparatlarının dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlarımız şu anda pedallı dezenfektan stantlarımızın imalatını tamamladı. Kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve vatandaşlarımızın yoğun olduğu mekanlara bırakılıyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Benim hemşerilerimden istediğim maske, temizlik ve hijyen noktasında dikkatli olmaları “dedi.

DİĞER HABERLER
GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

Seydişehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı öğrencileri Gri Koç-Gökhan Müftüoğlu ile buluşturuyor. Türkiye çapında ‘Gri Koç’ adıyla tanınan, motivasyon s...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KONSERE DAVET

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KONSERE DAVET

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Seydişehir Belediyesinin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile Milli İrade Meydanında kutlanacak. Seydişehir Belediyesi, Seydişehirli bestec...

DEVAMINI OKU
BAŞKANLIK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

BAŞKANLIK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel 'Başkanlık Kupası' Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun başlama vuruşu ile başladı.   Seydişehir Belediyesi tarafından düze...

DEVAMINI OKU