BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TUTAL’IN, KANDİL MESAJI

						BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TUTAL’IN, KANDİL MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadir Gecesi münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal mesajında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, bu güzel günlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Tutal ;“11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifi güzellikleri ile uğurluyoruz. Rabbim yeniden göstermeyi nasip eylesin. Ramazan-ıŞerifin, içinde Kur’an’ın Allah tarafından Cebrail Aleyhisselam aracılığıyla Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’e vahyedilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi bulunmakta. İhtiva ettiği değer bakımından bin aydan daha değerli bir gece olduğunu Cenabı Allah ayetleri aracılığı ile biz kullarına müjdelemektedir. Ellerin semaya yakarış için açıldığı ve duaların geri çevrilmediği bu güzel gecede biz aciz kulları olarak dualarla, teslimiyetle kalbimizi O’na yönlendirmeliyiz.

Bir ve beraber olma; aynı dualarda birleşme zamanı..

Kardeşkanının akmadığı, terörün olaylarının yaşanmadığı, sevgi ve dostlukların olduğu bir toplum için tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı bu günde dualarda buluşmalıyız.Uzun yaz günlerine rağmen su gibi akıp geçen Ramazan günleri mü’minler için birer fırsat olması hasebi ile küslüklerin giderilmesi, uzak yakın demeden Sılahi Rahime özen gösterilmesi huzurlu bir toplum için bizi kenetleyen sebepler olacaktır.

Mübarek Ramazan Ayı’nın, Kadir Gecesi’nin başta Seydişehirli hemşehrilerim olmak üzere yeryüzünde yaşayan tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni eder, sağlık, huzur ve afiyetler dilerim.” Dedi.