BAŞKAN TUTAL’A ÖĞRENCİLERDEN MEKTUP VAR
BAŞKAN TUTAL’A ÖĞRENCİLERDEN MEKTUP VAR

Seydişehir Merkez İlkokulu 3-H sınıfı öğrencileri Müdür Yardımcıları Şuayip Gök ve öğretmenleri Meliha Mehtap Kılınç ile Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir’e ve okullarına yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür eden Merkez İlkokulu 3-H sınıfı öğrencileri Başkan Tutal’a istek ve taleplerinin yer aldığı mektuplarını iletti.

Öğrencilerin kendisine yapmış olduğu ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mektupları okuduğunu ve duygulandığını kaydetti.

Başkan Tutal, “Pek çok öğrencimiz bize mektupla duygularını, hislerini açmış. Her mektubu tek tek okudum. Bütün öğrencilerimiz bu mektuplara yazdıklarıyla aslında ne kadar büyük bir yüreğe sahip olduklarını göstermişler. Her birine gönülden teşekkür ediyorum. Belediye olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada eğitim ve öğretimin her daim destekçisi olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerin yazmış oldukları mektuplarda hayalleri, samimiyeti içtenliğini yanında çevre temizliği, sosyal etkinlikler, kültür ve sanat etkinlikleri, sokak hayvanlarının barınmasına ilişkin önerileri yer alıyor.

Her birinin mektuplarında çok önemli ayrıntılar var. Taleplerini onların gözünden bakarak gerçekleştirmeye çalışacağız.  Minik öğrencilerimize ve öğretmenlerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Tutal, ziyaret sonunda mink öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek hediye verdi.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydişehir Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun ev sahipliğinde Belediye Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşm...

DEVAMINI OKU
BAYRAM ÖNCESİ CAMİLERDE TEMİZLİK

BAYRAM ÖNCESİ CAMİLERDE TEMİZLİK

Seydişehir Belediyesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde camilerde bayram temizliği çalışmalarına başladı. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmeleri için yürütülen çalışmal...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Seydişehir Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda mecliste görev yapacak komisyonlar için üye seçimleri...

DEVAMINI OKU