BAŞKAN TUTAL’A AVCILIK VE ATICILIK KULÜBÜNDEN TEŞEKKÜR

						BAŞKAN TUTAL’A AVCILIK VE ATICILIK KULÜBÜNDEN TEŞEKKÜR

Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler ve yönetim kurulu üyelerinden Başkan Tutal’a teşekkür ziyareti.

Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Güler, Ekim ayında Seydişehir’de gerçekleştirilen trap atışları turnuvasına göstermiş olduğu destekten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek kendisine teşekkür etti.
Seydişehir Belediyesi olarak sportif faaliyetlere önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “İlçemizde sporcu yetiştirilmesine büyük önem veriyoruz. Avcılık ve Atıcılık sporu ilçemizde kulübünüz sayesinde önemli bir gelişme gösterdi. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde her türlü sportif faaliyetleri destekliyoruz. Avcılık ve Atıcılık noktasında gelinen nokta güzel, fakat daha ileriye taşımak için her zaman destek vermeye hazırız.” dedi.


Mevcut poligonun Türkiye çapında düzenlenecek trap atış turnuvalarına ev sahibi yapabilmesi için yeterli olmadığını kaydeden Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Güler; “Kuğulu Vadisi Projesi kapsamında yeni bir poligon yapılması veya mevcut poligonun genişletilerek uluslararası poligon standardına getirilmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.


Başkan Tutal ise, bu talebe sıcak baktığını söyleyerek bu konuda girişimlerde bulunacağını ifade etti.
Ziyaret sonunda Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Güler, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a bu yıl ikincisi düzenlenen tek kurşun ve trap atışları turnuvasına göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

DİĞER HABERLER
“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

  Seydişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında 28 Şubat döneminde yaşananları anlatan tiyatro Ankebut tarafından sergilenen “Bin Yıl” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediy...

DEVAMINI OKU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi. İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya A...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve....

DEVAMINI OKU