BAŞKAN TUTAL VE ATALAY DEPREMZEDE AİLELERLE İFTAR AÇTI
BAŞKAN TUTAL VE ATALAY DEPREMZEDE AİLELERLE İFTAR AÇTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay deprem bölgesinden Seydişehir’e gelerek Kesecik mahallesinde ikamet etmeye başlayan depremzedeler ailelerle iftar programında aynı sofrayı paylaştı.

Kesecik mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Yönetim Kurulu üyeleri ile depremzede aileler katıldı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen asrın felaketi olarak adlandırılan depremin hemen ardından Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bölgede yaraların sarılması için çalışmalarına devam ederken Seydişehir’de misafir edilen depremzedeleri de yalnız bırakmıyor.

Gerek deprem bölgesindeki yaraların sarılması gerekse de bölgeye yardımların ulaştırılması noktasında önemli çalışmalara imza atan Başkan Tutal, 11 ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Seydişehir’de geçiren depremzedelerle birlikte iftar sofrasında buluştu.

Asrın felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaşanan felaketin ve acının büyük olduğunu söyledi.

Başkan Tutal, “İlçemizde misafir ettiğimiz depremzede ailelerimizin her zaman yanında olmaya çalışıyor ihtiyaçlarının karşılanması noktasında desteklerimize devam ediyoruz. Allah, herkese kendi yuvasında, memleketinde yine iftar sofralarında buluşmayı nasip etsin. Cenab-ı Allah’tan ülkemizde bir daha böyle büyük felaketlerin yaşanmamasını niyaz ediyorum “ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER
“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

  Seydişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında 28 Şubat döneminde yaşananları anlatan tiyatro Ankebut tarafından sergilenen “Bin Yıl” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediy...

DEVAMINI OKU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi. İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya A...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve....

DEVAMINI OKU