BAŞKAN TUTAL STK BAŞKANLARIYLA VEFA BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAŞKAN TUTAL STK BAŞKANLARIYLA VEFA BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, dönemi boyunca birlikte görev yaptığı Sivil Toplum Örgütleri Başkanları ile birlikte vefa buluşmasında bir araya geldi.

Adile Baysal Kültür ve Sanatevinde gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları katıldı.

STK Başkanları, Belediye Başkanlığı süresi boyunca, STK’ kendilerine göstermiş olduğu yakınlık, birliktelik duygusu ve Seydişehir’e yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tutal’a teşekkür etti.

STK Başkanları ile birlikte Seydişehir’e hizmet etme noktasında çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Tutal; “Seydişehir’in her alanda kalkınması için birçok projeyi hayata geçirirken STK Başkanlarımızın her zaman fikrini aldık ve birlikte karar verdik. Birlik ve beraberlik duygusu içerisinde çalıştık ve biz bunu başardık. Seydişehir ortak paydamız diyerek yolumuza devam ettik. İlçemize kazandırdığımız her hizmette, sizlerin emeğini, dayanışmasını, desteğini gördük. Sizlerle birlikte sağlanan bu dayanışmanın ve birlikteliğin devam etmesini temenni ediyorum. Birliğimiz,  beraberliğimiz ve kardeşliğimiz her zaman baki kalacak. Sizlerden en büyük temennim budur.

Çünkü makamlar her zaman gelip geçicidir, ancak dostluk ve kardeşlik bakidir. Ben hepinize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Tutal, konuşmaların ardından STK Başkanlarına teşekkür plaketi takdim etti.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU