BAŞKAN TUTAL, RAMAZAN AYININ BEREKETİNİ MECLİS ÜYELERİYLE PAYLAŞTI
BAŞKAN TUTAL, RAMAZAN AYININ BEREKETİNİ MECLİS ÜYELERİYLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde Bir araya gelerek Ramazan ayının bereketini birlikte paylaştı.

Ramazan ayının bereketini meclis üyeleriyle birlikte paylaştıklarını belirten Başkan Tutal, birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte çalıştıklarını kaydederek birlik ve beraberliklerinin daim olmasını diledi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Seydişehir’imizde Ramazan ayımız, birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla en üst seviyede yaşanıyor. Bugün de birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız Meclis Üyelerimizle birlikte Ramazan ayımızın rahmetini ve bereketini hep birlikte yaşıyoruz. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.

Küskünlük ve kırgınlıkların bittiği bu günlerde tüm güzellikleri birlikte paylaşabilmek çok önemlidir. Siz meclis üyelerimiz ile birlikte sevgi, saygı ve hoşgörüyü ile çalışarak Seydişehir’imizde çok büyük çalışmalara imza attık. Seydişehir’imizle ilgili her konuda ortak hareket etmeye özen gösterdik. Belediyemizin imkanları ölçüsünde hizmet ve projelerimizi yürütmeye gayret ettik. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde Seydişehir’imize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Tüm meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağlık ve sıhhat içerisinde nice ramazanlarda buluşmayı temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU