BAŞKAN TUTAL, MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN TUTAL, MUHTARLARLA  İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Adile Baysal Kültür Evi’nde birlik ve beraberlik iftarında ilçe merkez ve taşra mahalle muhtarlarıyla birlikte iftar açtı.

Seydişehir’e hizmet etme noktasında birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, “Ramazanın bereketini, birlik, beraberlik ve dayanışma içiresinde hep birlikte paylaşıyoruz. Bizleri bir araya getiren, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İftarların hem samimiyetin, birliğin ve beraberliğin pekiştirilmesine hem de çalışmaların istişare edilmesine olanak sağladığını belirten Başkan Tutal, "Muhtarlarımız yerel yönetimlerde çok önemli bir yere sahiptir.  Seydişehir’imize muhtarlarlarımızla birlikte hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Çalışmalarımızı muhtarlarlarımızla istişare ve koordinasyon içerisinde gerçekleştiriyoruz" dedi. 

Mahallelere  hizmetlerin gitmesi noktasında imkanlar dahilinde hızlı şekilde müdahale edildiğini de söyleyen Başkan  Tutal, "Mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde hizmetlerimize destek olan, bizlere yol gösteren, hemşehrilerimizle bizler arasında gönül köprüsü kuran değerli muhtarlarımıza minnettarım. Seydişehir olarak büyük bir aileyiz. Bugün de bu aile olgusuyla bir araya geldik ve Ramazan'ın bereketini birlikte paylaşıyoruz. Bu birlikteliğe katkı sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İftar programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, Merkez ve Mahalle Muhtarları katıldı.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU