BAŞKAN TUTAL MAZBATASINI ALDI

						BAŞKAN TUTAL MAZBATASINI ALDI

Seydişehir Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Mehmet Tutal mazbatasını İlçe Seçim Kurulundan alarak resmen Belediye Başkanlığı görevine başladı.

Mazbata töreni için AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkanı Eyyup Gül, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililerle birlikte Adliye Binasına gelen Belediye Başkanı Mehmet Tutal mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Sedat Deveci’den aldı.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Sedat Deveci, mazbata töreninde yaptığı kısa konuşmada" Demokrasilerde halkın hür iradesi ile oylarını kullanması çok önemlidir. İlçemizde 31 Mart Yerel Seçimlerinde halk iradesini Mehmet Tutal’dan yana kullanmıştır. Yeniden göreve gelen Belediye Başkanımıza başarılar dilerim.” dedi.

Törene katılan İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan ise” Seydişehir gibi nüfusu kalabalık olan bir ilçede emniyet ve asayiş yönünden Seydişehir’e yakışır bir şekilde hiçbir sorun yaşamadan seçimi atlattık. Bu da Seydişehir’e yakışan bir davranıştı, centilmence bir mücadele oldu. Artık seçim dönemi bitti bundan sonra kucaklaşma, kavuşma ve birlikte beraberlik vaktidir. İlçemize hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal burada yaptığı açıklamada; "31 Mart Yerel Seçimlerini atlattık, Seydişehir’e yakışır bir seçim oldu. Kırsal ve Merkez Mahallelerimizde hiçbir olay olmadan, hiç kimsenin burnu kanamadan Seydişehir’in ruhuna uygun bir şekilde seçimleri sonuçlandırdık. Bundan dolayı ben gerek muhtar adayı olan kardeşlerimize gerekse diğer belediye başkanı adaylarına, meclis üyesi adaylarımıza ve seçmen olarak görevlerini yapan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu göreve bizleri layık gördünüz, kaldığımız yerden hız kesmeden Seydişehir’e hizmet noktasında gücümüzün son noktasına varana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Adalet duygusundan ayrılmadan siyaset kimliğimizi bir kenara bırakarak Seydişehir’e hizmet noktasında 65 binin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Bize destek veren değerli hemşehrilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının ardından, Kaymakam ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı, törene eşi ile gelen Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve diğer 25 Belediye Meclis Üyeleri; Mehmet Çetiner, Zeki Koç, Harun Camcı, Hüseyin Gülpınar, Bayram Şentürk, Hasan Ustaoğlu, Mehmet Ali Bostancı, Muhammet Arıtürk, Azize Gül Harmanyeri, Hikmet Balcı, Mevlüt Polat, Meryem Semerci, Yaşar Aşıroğlu, Serdar Karayılan, Durmuş Onar, Hatime Kılınçoğlu, Ali Rıza Öztürk, Mehmet Altındağ, İlker Öksüz, Hacı Ünal, Ali Çelik, Kutret Bilban, Abdullah Saygı, Süleyman Çatlıoğlu, Abdullah Ünver’e mazbatalarını verdiler.

 

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU