BAŞKAN TUTAL, MAHALLE ZİYARETLERİNDE
BAŞKAN TUTAL, MAHALLE ZİYARETLERİNDE

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Son olarak kırsal mahallelerden Kuran, Susuz, Çatmakaya, Kumluca, Yenice, Yaylacık, Bostandere, Gevrekli mahallelerini ziyaret ederek hasbihal eden Başkan Tutal, tüm mahalleleri ziyaret ederek hemşehrileriyle hasbihal ettiğini   belirtti.  

Mahallelerde hemşehrilerinin talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Tutal, “Seydişehir’i hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin doğrultusunda gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Tutal, Hemşehrilerinin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve yapılan çalışmaları incelemek amacıyla ilçe geleninde ayak basmadık yer bırakmıyor.

Başkan Tutal, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile biraraya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verirken vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinliyor.

Hizmetlerinde katılımcılığı ve hizmeti dikkate aldıklarını kaydeden Başkan Tutal, “Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde durduğumuz en önemli olgulardan bir tanesi katılımcı belediyecilik olmuştur. Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşehrilerimizin görüşlerini alıyor istişarelerde bulunuyoruz. ”ifadelerini” kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU