BAŞKAN TUTAL, KURBAN PAZARINDA ESNAFLARA HAYIRLI KAZANÇLAR DİLEDİ

						BAŞKAN TUTAL, KURBAN PAZARINDA ESNAFLARA HAYIRLI  KAZANÇLAR DİLEDİ

Seydişehir Belediye Başkan Mehmet Tutal, Kurban Pazarını ziyaret ederek alıcı ve satıcılarla sohbet etti.

Kızılcalar Mahallesi bölgesinde bulunan Canlı Hayvan Pazarında İlçe Müfütüsü Kemal Demirel tarafından yapılan duanın ardından Başkan Tutal satıcılara bereketli ve bol kazançlar diledi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ,  Belediye Meclis üyeleri, STK Başkanları, birim müdürleri ve vatandaşlarla  birlikte Canlı Hayvan Pazarı açılışına katıldı.

Hayvan pazarında alışveriş yapan vatandaşların tüm imkanlardan faydalanması gerektiğini belirten Başkan Tutal, hayvan pazarında kurban satışı ve satış sonrası da belediye tarafından görevlendirilen veteriner hekim bulunduğunu dile getirdi.

Vatandaşlar, Seydişehir Belediyesi ekiplerinin hayvan pazarının temizliğine ve düzenine önem gösterdiğini ve birçok konuda destek olduklarını belirterek teşekkür etti.

Bayram da kesimhanenin aktif olarak çalışacağını ve baskül, vinç, et için temiz poşet gibi ihtiyaçların da karşılanacağı belirtildi.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

Seydişehir Belediyesi’nde inşaat ruhsat başvuruları artık, dijital ortamda yapılacak. Belediye; proje kontrol,  yapı ruhsatı ve inşaat işlemlerini dijital platforma taşıdı. Vatandaşlar, Mimarlar, Mü...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU