BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi.

İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, Seydişehir Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Muhammet Kiremitçi, İlçe Müftüsü Adem Bebek ve koruyucu aileler katıldı.

Millet Bahçesinde koruyucu ailelerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında bir araya gelen Başkan Tutal, ailelere teşekkür etti.

Başkan Tutal, “hem medeniyetimizin özünde hem de inancımızın temelinde aile kavramı çok önemli bir anlam taşımaktadır. Böylesi bir önemli görevi üstlendiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza her bir şeyi verebiliriz ama sevgi emek ister, gönüllülük ister, şefkat ister. Sizlerin verdiği sevgi ve ilgiyle çocuklarımız yarınlara yetişiyor” diye konuştu.

Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli; “geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yanında olan yuvalarını ve kucaklarını açan ailelerimize teşekkür ediyorum. Bizleri böyle bir günde buluşturan ve her zaman yanımızda olan Seydişehir’de yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza şükranlarını sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Cevdet Bakkal ;” koruyucu ailelik emek ister, fedakarlık ister. Sizler bunu başararak çocuklarımızın yanındasınız Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum “dedi.

Konuşmaların akabinde Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür plaketi takdim etti.

 

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU