BAŞKAN TUTAL KENDİSİNE GELEN DAVETİ GERİ ÇEVİRMEDİ

						BAŞKAN TUTAL KENDİSİNE GELEN DAVETİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaştan gelen çay davetini geri çevirmedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden Etibank'tan emekli Hasan Akboz'un  çay ikramı davetini geri çevirmeyerek kendisini ziyaret etti.

Merkez ve kırsal mahallelerde hemşehrilerini ziyaret ederek onların gönüllerini alan Başkan Tutal,gerek sosyal medya üzerinden gerekse birebir yapılan davetleri geri çevirmeyerek hemşehrilerinin gönül kapısını bir bardak çayla aralıyor.

Mesai ve saat kavramı gözetmeksizin hemşehrileri ile her fırsatı değerlendirdiğini kaydeden  Başkan Tutal; gündüzleri  belediye hizmetlerini yerine getirerek , çalışmalarımızın ve projelerimizin takibini yapıyoruz. Yollar, parklar yapmanın, projeleri hayata geçirmenin ötesinde önemli olan gönüller kazanabilmek ve bu gönüllerde yer edinebilmektir. Elhamdülillah bunu da başarıyoruz. Belediye dışında bizi evlerine davet eden veya bizim evlerine konuk olduğumuz  hemşehrilerimizin  gönülleri kazanıyor hayır dualarını alıyoruz.   Bize evlerini ve gönül kapılarını sonuna kadar açan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.


Vatandaşların teveccühünün kendilerini çok memnun ettiğini belirten Başkan Tutal; geleneklerimizde gel çay içelim teklifinin sadece çay içmek olmadığını,sohbet etmek anlamınada geldiğini biliriz. Bu gün,Hasan Abimizin bize olan bu teklifine konuk olduk.Ne mutlu bize ki vatandaşlarımızın gönlüne girebilmişiz. Bizlere evinin kapılarını açan Akboz ailemize hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Ev Sahibi Hasan Akboz ;“Başkanımız bizim kendisine yapmış olduğumuz daveti geri çevirmedi. Evimize misafir oldu. Bizimle hoş sohbet etti. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU