BAŞKAN TUTAL, HATAY’DA ÇALIŞMALARA KATILDI
BAŞKAN TUTAL, HATAY’DA ÇALIŞMALARA KATILDI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Hatay’da depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.

Depremin yaşanmasının akabinde Seydişehir Belediyesinden arama ve kurtarma görevi üstlenerek bölgeye ulaşıp çalışmalarına başlayan 29 çalışma arkadaşıyla da bir araya gelen Başkan Tutal, özverili çalışmalarından dolayı çalışma arkadaşlarına yürekten teşekkür etti.

Seydişehir Belediyesi araçları ve arama kurtarma görevi üstlenen çalışma arkadaşlarının yürüttüğü çalışmaları da inceleyen Başkan Tutal, ülkemizi derin bir üzüntüye boğan depremin yaralarını hep birlikte el ele, dayanışma içerisinde saracaklarını belirtti.

Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak için Seydişehir’de tek yürek olarak el ele gönül gönüle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Seydişehir’imiz, ülkemizi derin üzüntüye boğan her afette ve olayda vatandaşlarımızın yardımına her zaman ilk koşan ilçelerin başında olmuştur. 13 milyon vatandaşımızı etkileyen deprem felaketinde de küçüğünden büyüğüne kadar depremin yaralarını sarmak için göğsünü taşın altına koymuştur, koymaya da devam etmektedir. Olayın meydana geldiği ilk saatten itibaren zamanla yarışarak arama ve kurtarma görevi üstlenen 29 personelimiz ile birçok araç ve ekipmanlarımızı Hatay’a gönderdik. Ekiplerimiz bugüne kadar 32 vatandaşımızı sağ salim enkaz altından kurtardı. Her bir çalışma arkadaşıma yürekten teşekkür ediyorum.

Seydişehir’imizde ise hemşehrilerimizle birlikte el ele vererek “Seydişehir Depremde Tek Yürek” kampanyası başlattık ve depremin yaşandığı ilk günden bu güne kadar depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya çalıştık. Kampanyamız kapsamında 30’dan fazla yardım tırımızı bölgemizdeki hemşehrilerimize ulaştırdık. Yaraları sarmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Hatay’da olmamız vesilesiyle tüm depremzede kardeşlerimize yürekten geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim bir daha ülkemize böyle bir felaketi yaşatmasın” diye konuştu.

DİĞER HABERLER
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU’NUN 23 NİSAN ULUSAL  EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN USTAOĞLU’NUN 23 NİSAN ULUSAL  EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Ustaoğlu” Geleceğimiz teminatı sevgili çocuklar, her biriniz s...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİ VE KONSERE DAVET

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİ VE KONSERE DAVET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Seydişehir Belediyesinin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile Milli İrade Meydanında kutlanacak. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tüm çocukları v...

DEVAMINI OKU