BAŞKAN TUTAL ASKER ADAYLARI İLE İFTAR YEMEĞİNDE  BULUŞTU
BAŞKAN TUTAL ASKER ADAYLARI İLE İFTAR YEMEĞİNDE  BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Nisan ayı celbinde birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarıyla ile birlikte iftar açtı.

Başkan Tutal, asker adaylarına üzerinde "Vatan Size Minnettardır" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca’nın da katıldığı iftar yemeğinde  Başkan Tutal,  vatani görevlerini yerine getirmek üzere birliklerine teslim olacak Mehmetçiklere hayırlı tezkereler diledi.

Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde düzenlenen programda Mehmetçiklerle birlikte olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “

Sizler kutsal bir vazife için görev başına gidiyorsunuz. İnanıyorum ki, sizin için çok farklı bir deneyim olacak bu. Sahip olduğunuz nimetlerin kıymetini birliklerinizde daha iyi anlayacaksınız. Bu bir vatan nöbeti ,Anadolu’da  insanların  malı , canı, namusu güvende olabilmesi için vatani görevimizi yerine getirmemiz gerekiyor. Yapılan görevin her alanı kutsaldır.

Türk Milletinin kutsal iki diğeri vardır. Bunlardan biri Cenab-ı Allah’ın tüm insanlığa rahmet olarak gönderdiği Kuran-ı Kerim, diğeri de  özgürlüğün timsali olan Al Yıldızlı bayraktır. Bunların her ikisini de biz sizlere hatıra olarak takdim ediyoruz. Türk milletinin inançları gereği, örf ve adetleri gereği asker ocağı, Peygamber ocağı diye kabul edilmiştir. Allah yolunuzu açık etsin. Cenab-ı Allah sağ salim yuvalarınıza dönmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Başkan Tutal, askere gidecek olan Mehmetçiklere hediyelerini takdim ederken günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

 

DİĞER HABERLER
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU’NUN 23 NİSAN ULUSAL  EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN USTAOĞLU’NUN 23 NİSAN ULUSAL  EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Ustaoğlu” Geleceğimiz teminatı sevgili çocuklar, her biriniz s...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİ VE KONSERE DAVET

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİ VE KONSERE DAVET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Seydişehir Belediyesinin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile Milli İrade Meydanında kutlanacak. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tüm çocukları v...

DEVAMINI OKU