BAŞKAN MEHMET TUTAL, ENGELLİ HASAN BAKIM'A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

						BAŞKAN MEHMET TUTAL, ENGELLİ HASAN BAKIM'A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Seydişehir Özel İş Okulunda eğitim gören Hasan  Bakım’ı 3 hafta önce evinde ziyaret eden ve Hasan’a makam aracı ile evinden aldırtarak Belediye’ye getirtme sözü veren Başkan Tutal sözünü yerine getirdi.

Bakım ailesini makam aracını göndererek evinden aldırtan Başkan Tutal  Bakım ile yakından ilgilendi sohbet etti.

Başkan Tutal’ın makam odasına girer girmez verdiği notebook sözünü hatırlatan Bakım “Dostum bana söz vermiştin ne oldu? aldın mı? “sorusunu yöneltti.

Hasan Bakım’ı makamında ağırlayan Mehmet Tutal;” Hasan sana notebook sözü vermiştik. Ama aldılar mı bilmiyorum. Sana  seni aldırtacam diye söz vermiştim. Biraz zaman geçti ama yoğunluktan şimdi görüşebildik” dedi.

Başkan Tutal'ın notebook alındımı bilmiyorum karşısında bir anlık durgunlaşan Hasan Bakım kendisine getirilen notebook'u görünce duygusal anlar yaşadı.

Adamımsın diyerek heyecanlanan ve  Başkan Tutal'a sarılan Hasan Bakım;" Sen adamsın. Benim adamımsın. Buna nazar değer mi kırılır mı. Ben çok dua ettim, Allah bana gönderdi. Kimseye vermem.Başkanım teşekkür ederim. Ben buna müzik yüklerim.Ben buraya gelirim seni ziyaret ederim "diyerek heyecan ve  sevgisini paylaştı.

Hasan Bakım'ın annesi Emine Bakım;" şu an Hasan çok mutlu oldu. Hasan'ın en büyük hobisi müzik dinlemek.Artık bu gece mutluluktan uyuyamaz sabaha kadar onunla birlikte oturur. Kardeşlerinede göstererek hava atar. Başkanımıza çok teşekkür ederim benim yavrumu mutlu etti. Allah kendisine çalışmalarında kolaylık versin"dedi.

Makamdan Başkan Tutal'la vedalaşarak ayrılan Bakım ise bilgi işlem personelinin yanına uğrayarak kendisine hediye dilen notebook'u  nasıl kullanacağı konusunda sorular sordu. İstediği müzikleri nasıl yükleyeceğini öğrendi.Daha sonra Hasan Bakım ve annesi makam aracına binerek evlerine döndü.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU