BAĞIŞTA BULUNAN MİNİK YÜREKLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
BAĞIŞTA BULUNAN MİNİK YÜREKLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kumbaralarındaki biriktirdikleri paralarını Seydişehir Tek Yürek Kampanyasına bağışlayan miniklere Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal teşekkür ederek sohbet ettiler.
Kaymakam Erdoğan ve Belediye Başkanı Tutal, Beren, Berfo Küçük kardeşler, Eslem Yalçınkaya ve Hüzeyfe Akbıyık’ı ziyaret ederek kendilerini örnek davranışlarından dolayı kutladılar.
Aile büyüklerinin kendilerine verdikleri harçlıklarını Vefa İletişim Noktasına gelerek kampanyaya bağışlamak istediklerini söyleyen minik yürekler herkesin takdirini kazandı.
Vefa İletişim Noktasında bulunan görevlilere kumbaralarındaki paralarını teslim eden minikler kendilerinin yeniden para biriktireceklerini ama şimdi herkes gibi kendilerinin de yardımda bulunmak istediklerini kaydettiler.
Minik çocukların davranışlarının kendilerini çok duygulandırdığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Sizlerin bu güzel davranışından dolayı çok duygulandık, çok da sevindik bu güzel davranışınızın karşısında. Biz size teşekkür ediyoruz” dedi.
Kaymakam Aydın Erdoğan; Allah yardımınızı kabul etsin, Vefa İletişim Noktasına gelerek kendi harçlığınızdan biriktirdiğiniz paraları Seydişehir Tek Yürek Kampanyası'na bağışlamak güzel bir duygu teşekkür ediyoruz sizlere” şeklinde konuştu.
Kaymakam Erdoğan ve Başkan Tutal, günün anısına çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU