AŞEVİ 400 KİŞİYE UMUT OLUYOR
AŞEVİ 400 KİŞİYE UMUT OLUYOR

Seydişehir Belediyesi Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi bünyesinde hizmet veren aşevi, Seydişehir’de yaşlı, bakıma muhtaç, engelli ve ihtiyaç sahibi kimsesizlerin umudu olmaya devam ediyor.
Seydişehir Belediyesi ekipleri her gün 2 öğün 3 çeşit yemeği, 400 ihtiyaçlı aileye ulaştırıyor.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal sağlıklı koşullarda pişirilen yemeklerde insan sağlığın ön planda tutulduğunu kaydetti.
Geçici destekler yerine ihtiyaç sahibi vatandaşların daima yanında olmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Tutal aşevini ziyaret ederek aşevinin mutfağında aşçılar tarafından hijyenik ve sağlıklı koşullarda hazırlanan yemek kazanının başına geçti.
Başkan Tutal, hazırlanan yemekleri sefer taslarına koyarak yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı kendileri ile sohbet etti.
Seydişehir’in yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğinin üst seviyede olduğunu ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “belediyemize ait aşevimiz vasıtasıyla ilçemizde büyük bir sosyal yardımlaşma örneği gösteriyor ve ilçemizin her kesiminin hayır duasını almaya devam ediyoruz” dedi.
Seydişehir’in yardımlaşması, dayanışması, birliği ve beraberliğinin üst seviyede olduğunu, ilçedeki en büyük sosyal yardımlaşma olan aşevinin yıl boyunca faaliyet gösterdiğini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza sosyal destek sağlamaya, sosyal belediyecilikte örnek bir belediye olmaya devam ediyoruz. Belediyemizin öz imkanlarıyla yılın her günü 400 hanemize 2 öğün ve 3 çeşit yemeğimizi, ekiplerimiz kapı kapı dolaşarak ulaştırıyor, onların hayır dualarını alıyoruz. Böyle bir çalışmayı hayata geçirip, istikrarlı bir şekilde bu hizmeti vermeye devam eden çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Bu sosyal yardımlaşma örneğine Seydişehirli vatandaşlardan ve işadamlarından da yoğun destek geldiğini sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “İlçemizin tüm kesimi tarafından destek gören bu çalışmamıza hayırsever ilçe sakinlerimiz ve işadamlarımız yoğun destek sağlıyor. Belediye öz imkanlarıyla yürüttüğümüz bu çalışmamıza hayırsever vatandaşlarımızın ve işadamlarımızın da desteğini alarak, bu dayanışmamız her geçen gün büyümeye devam ediyor. Hayırda yarışan, destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın daim olmasını diliyorum” dedi.

DİĞER HABERLER
BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN MAHMUT ESAD SEYDİŞEHRİ PANELİNE DAVET

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN MAHMUT ESAD SEYDİŞEHRİ PANELİNE DAVET

Seydişehir Belediyesi, Seydişehir Kaymakamlığı ve Seydişehir Tapu Kadastro Müdürlüğü işbirliğiyle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 177. yılında panel düzenlenecek. Tapu ve Kadastro Gen...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI KURALARI ÇEKİLDİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI KURALARI ÇEKİLDİ

Seydişehir Belediyesi Geleneksel Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası’nda kuralar çekildi. 6 takımın mücadele edeceği futbol turnuvasında ilk maç 20 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Atatürk Spor Salon...

DEVAMINI OKU
GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

Seydişehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı öğrencileri Gri Koç-Gökhan Müftüoğlu ile buluşturuyor. Türkiye çapında ‘Gri Koç’ adıyla tanınan, motivasyon s...

DEVAMINI OKU