KETENLİ VE YAYLACIK MAHALLELERİNDE YAĞIŞ TARIM ARAZİLERİ SULAR ALTINDA BIRAKTI

21 Ağustos 2019

KETENLİ VE YAYLACIK MAHALLELERİNDE YAĞIŞ TARIM ARAZİLERİ SULAR ALTINDA BIRAKTI

Seydişehir’e bağlı Ketenli ve Yaylacık mahallelerinde aniden başlayan sağanak yağış ve sel nedeniyle tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Seydişehirde gün içerisinde kuvvetli yağan yağış Ketenli ve Yaylacık Mahallelerinde doğal afete yol açtı.

Yaşanan doğan afet nedeniyle Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ve Ulaşım ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Yaylacık ve Ketenli Mahallerinde çalışma başlatarak gerekli önlemleri aldı.

Ketenli ve Yaylacık Mahallerinde yaşanan doğal afetten zarar gören mahalle sakinlerine geçmiş olsun temennisinde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; aniden başlayan yağmur nedeniyle ciddi bir sel felaketi yaşandı. Belediye ekiplerimiz yağış sonrası duruma müdahale ederek gerekli çalışmaları başlattı. Allah'a çok şükür yaşanan doğal afette herhangi bir can kaybı olmadı. Allah beterinden korusun “dedi.

Yaşanan doğal afet nedeniyle Başkan Tutal, İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede zarar tespiti için çalışma yapılacağını  kaydetti.

DİĞER DUYURULAR