SALGINA KARŞI ÇÖP KONTEYNIRLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Yazdır / Tarih: 2020-08-12

Seydişehir Belediyesi ekipleri, Koronavirüs salgınının önüne geçilmesi kötü koku ve atıkların giderilmesi amacı ile için başlattığı yıkama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekipler tarafından koronavirüs salgınına karşı başlatılan mücadele kapsamında ilçedeki çöp konteynerlerinin yıkayarak dezenfekte edildiğini kaydetti.
Başkan Tutal, ilçe genelinde çalışmaların titizlikle devam ettiğini aktardı.
Koronavirüs salgınına karşı Seydişehir Belediyesi’nin en üst seviyede önlemler ve tedbirler aldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Aldığımız tedbirler kapsamında daha önceden de gerçekleştirdiğimiz konteyner yıkamalarımızı sıklaştırarak dezenfekte etmekteyiz. Devletimizin aldığı tedbirler kapsamında bizde çalışmalarımızı en üst seviyeye çıkarıp bu illeti hiçbir vatandaşımıza zarar vermeden bir an önce bitirmek istiyoruz. Hemşerilerimizin daha nezih bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu çalışmalarımız kapsamında sürdürdüğümüz çöp konteyneri yıkama ve dezenfektesi sayesinde; çöp konteynerlerinin yerinde, hızlı, ekonomik ve etkin bir şekilde temizliği yapılarak, görüntü kirliliği ve koku oluşumu engellenirken, aynı zamanda larva ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş olunuyor. Yaşadığımız süreçte hijyenin önemi çok büyük. Halkımızın sağlığı için yenilikler ve çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.