BAŞKAN TUTAL’DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2020-08-09

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, geçtiğimiz günler içinde Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir yerine atanan Cevdet Arıcı’yı makamında ziyaret ederek hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Seydişehir’in kültürel ve sosyal anlamda güzel bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Tutal, Emniyet Müdürlüğü ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde bir çok projeye imza attıklarını, birlikte çalışmaya hazır olduklarını kaydetti.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağız. Her zaman emniyet güçlerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen şer odaklarına asla fırsat vermeyeceğiz. İlçemizde birçok başarılı işlere imza atacağınızdan şüphemiz yok
yeni görevinizde başarılar dilerim” dedi.
Seydişehir’e gelmeden önce görev yaptığı bölgelerde başarılı çalışmalara imza attıklarını kaydeden İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı;” Seydişehir halkının güven ve huzuru için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalıştığım her bölgede halkla iç içe olduk. Seydişehir halkına da kapılarımız her zaman açık “dedi.