KOSKİ GENEL MÜDÜRÜ İLÇEMİZDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Yazdır / Tarih: 2020-08-07

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Tutal ve KOSKİ Genel Müdürü Demir, ilçede devam eden yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir ve beraberindeki heyetle Kızılca mahallesine giderek su kaynaklarının tespiti ve Kızılca göledinin kodunun yükseltilmesi konusunda incelemelerde bulundu.
Başkan Tutal "Genel müdürümüz ile birlikte Kızılca mahallemizde bulunan su kaynaklarımızın tespitini yaptık. Mahallemizde bulunan Kızılca mahallesi göledin de yaşanan sorunları kendilerine dile getirdik ve muhtarımızla birlikte göledin kodunun yükseltilmesi için gerekli çalışmanın yapılması konusunda kendilerine bilgi aktardık” dedi.
Planlanan çalışmalarla ilgili yerinde incelemeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; KOSKİ Genel Müdürümüz Ahmet Demir nezdinde başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere ilçemizde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum “dedi.
KOSKİ Genel Müdürü Demir ise Seydişehir’de ve Kızılca mahallesinde yaşanan sorunları yerinde görüp tespitini yaptıklarını belirterek, “En kısa sürede çalışmalarımıza başlayarak sorunları bunları gidereceğiz” dedi.