SEYDİ ŞİFA TERMAL KALDIĞI YERDEN DEVAM

Yazdır / Tarih: 2020-07-08

Korona virüs salgınına karşı aldığı tedbir ve önleyici çalışmalar nedeniyle 16 Mart’tan itibaren hizmet veremeyen Seydi Şifa Termal Tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte 11 Temmuz Cumartesi günü 12:00- 24:00 saatleri arasında yeniden kaldığı yerden hizmete başlıyor.
Resmi açılışı yapılmayan 29 Şubat tarihi itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayan Seydi Şifa Termal Tesisleri, çevre düzenlenmesi ve yenileme çalışmalarının ardından tüm hazırlıklarını tamamladı.
Seydi Şifa Termal Tesislerinin kaplıca suyu özellikleri bakımından birçok hastalıkları tedavi edici özelliği bulunduğu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte, korona virüse karşı tedbir ve önleyici müdahale çalışmaları kapsamında şifa kaynağı tesisimizin faaliyetine bir süre ara vermiştik. Tesisimizde yaptığımız yenileme çalışmaları ve normalleşme sürecine girmemizle birlikte, gerekli dezenfekte işlemlerimizi ve çevre düzenlemesi ile peyzaj çalışmalarımızda sona doğru gelindi. Termal Tesislerimizin resmi açılışını inşallah ilerleyen bir tarihte gerçekleştireceğiz. Seydi Şifa Termal Tesislerimiz, hemşehrilerimize kaldığı yerden hizmete devam edecek. Sosyal mesafe kurallarımıza uyarak 11 Temmuz itibariyle kaplıca severleri şifa kaynağı suyumuzla buluşturmaya hazırız. Öncelikli olarak bizim misafirlerimizden ricamız kendi sağlığımız ve diğer hemşehrilerimizin sağlığı için sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı kurallarına uymaları. ” dedi.