SUSUZ MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TUTAL’A TEŞEKKÜR

Yazdır / Tarih: 2020-07-04

Susuz Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Girgin ve mahalle sakinleri Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret ederek mahallelerinde yapılan çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Tutal'a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Susuz Mahallesi sakinleri;"Başkanımız sağolsun hizmet konusunda istediğimiz istekleri yerine getirdi. Sağolsun her zaman yanımıza gelerek bir ihtiyacımızın olup olmadığını sordu. Kendisine mahallemizde yıllardır yaşadığımız yol sorununu dile getirdik. Bu talebimizi anında dikkate alarak çalışmalara başladı. Parke taş ve çevre düzenlemesi yapan başkanımıza mahallemiz adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Hizmet götürme noktasında kırsal ve merkez olmak üzere 55 mahalleyi eşit gördüklerini ayrıca kırsal ve merkez mahallelerde çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal; Seydişehir'in tüm bölgelerine hizmet götürmek boynumuzun borcudur. Bizler bu makama gelirken sizlere hizmet etmek için geldik. Bu görevde olduğumuz sürece bizlere emanet edilen makamın hakkını vermek zorundayız. Allah'ın izniyle bugüne kadar hep sorumluluk bilinci ile hareket ettik ve güzel işler ortaya çıkardık" şeklinde konuştu.
Hemşehrilerinin daha rahat bir ortamda yaşamaları için hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Göreve geldiğimiz günden beri imkanlarımız doğrultusunda ilçemizin bütün mahallelerine hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Bizim önceliğimiz memleketimize hizmet etmektir. İlçemizin daha iyi yerlere gelebilmesi için hep birlikte uğraşıyoruz. İnşallah yapacağımız çalışmalarla ilçemizi daha güzel bir hale getireceğiz. İlçemizde bütün sorunlu yollarını bir plan dahilinde yapacağız. Halkımızdan bu konuda biraz daha sabırlı olmalarını bekliyoruz. Ayrıca bizlere göstermiş olduğunuz ilginizden dolayı teşekkür ederim. Yaptığımız bu çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.