BAŞKAN TUTAL’DAN GAZETECİ LEBLEBİCİ’YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2020-07-03

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bir süre önce ameliyat olan Gazeteci – Köşe Yazarı Abdullah Leblebici’yi evinde ziyaret etti.
Bir süre önce Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde ameliyat olan Abdullah Leblebici’ye Belediye Başkanı Mehmet Tutal evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Leblebici’ye "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Tutal, "ilçenin sorunları konusunda gündem oluşturarak bölgeye hizmet etme konusunda siz değerli gazeteciler, kamu görevi ayrıca vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektesiniz. İlçemizde ki basın-yayın çalışanlarının bu sorumluluk bilinciyle yaptıkları ve yapacakları duyarlı çalışmalar ilçemizin her alanda başarıya ulaşmasında büyük katkı sağlamakta, sizde bu noktada takdire şayansınız. Bir an önce sağlığınıza kavuşarak görevinizin başına geçmenizi temenni ediyorum."dedi.
Gazeteci Leblebici ise Başkan Tutal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geçirdiği rahatsızlık sonrası kendisinin çok hızla iyileştiğini kaydederek kendisine teşekkür etti.
Başka Tutal, Gazeteci Yazar Abdullah Leblebici’ye hediye verdi.